Apartmánový dom s krásnym panoramatickým výhľadom na more a ostrovy v Stanići

Omiš, Stanići, Chorvátsko – ID 13059
580,000 €
Plocha 600 m2
Dispozícia iný
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je apartmánový dom s úchvatným panoramatickým výhľadom na more a okolité ostrovy, ktorý sa nachádza v malebnom turistickom mestečku Staniči, neďaleko Omišu.

Tento dom má celkovú hrubú plochu 464 m² a je rozložený na štyroch podlažiach:

Suterén.

Prízemie.

Prvé poschodie.

Druhé poschodie.

Celý dom sa už dlhé roky využíva na turistické ubytovanie, ktoré prináša stabilný príjem. Pred domom sa nachádza garáž pre dve autá a ďalších štyri až päť vonkajších parkovacích miest.

Vďaka svojej polohe má tento dom veľký turistický potenciál a je skvelou investičnou príležitosťou.

Staniči je malebné turistické mestečko, ktoré sa nachádza len niekoľko kilometrov od historického mesta Omiš. Toto očarujúce miesto je známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a pokojnou atmosférou, ktorá je ideálna na relaxáciu a oddych.

V okolí sa nachádza množstvo prírodných a kultúrnych pamiatok, ktoré lákajú turistov z celého sveta. Oblasť je ideálna aj pre milovníkov aktívneho oddychu, pretože ponúka možnosti na pešiu turistiku, cyklistiku, horolezectvo a vodné športy.

Stanići poskytuje všetku potrebnú vybavenosť pre pohodlný život vrátane obchodov, reštaurácií a kaviarní. V kombinácii s nádherným výhľadom na Jadranské more a okolité ostrovy je toto mesto ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a krásu stredomorského životného štýlu.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a investujte do nehnuteľnosti s veľkým potenciálom na jednom z najkrajších miest na Jadrane.

Pre viac informácií a obhliadku nás kontaktujte ešte dnes

Počet podlaží
4
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
600 m2
Pozemok
500 m2
Úžitková plocha
464 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
150 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00