Apartmán v prvom rade pri mori - Zadar, Diklo - Novostavba, výhľad na more

Zadar, Chorvátsko – ID 12132
350,000 €
Plocha 75 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 30 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je byt v novostavbe na mimoriadne atraktívnom mieste - v prvej línii k moru v Zadare - v Dikle. Z apartmánu je nádherný výhľad na more.

Ide o apartmán na 1. poschodí. Dispozične zahŕňa predsieň, 2 spálne, kúpeľňu, toaletu, kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou a lodžiu. Čistá úžitková plocha opísaných miestností je 68,82 m2. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Celková čistá plocha bytu s parkovacím miestom je 75,69 m2.

Celkovo sa v budove nachádza 6 bytových jednotiek.

Výhodou kúpy tejto nehnuteľnosti je, že kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

V cene je zahrnutý všetok nábytok v byte.

Budova je postavená z tehlového zatepleného bloku. Zateplenie fasády je 10 cm polystyrénu. Podlahovou krytinou je dlažba. Okná sú hliníkové s trojsklom, elektrickými žalúziami a ochranou proti hmyzu. V obývacej izbe a spálňach je nainštalovaná klimatizácia. Vstupné dvere do bytu sú protiprievanové a protipožiarne.

Diklo je mestská časť Zadaru, ktorá sa nachádza pri mori a je známa svojimi vilami a súkromnými penziónmi. Je to jedna z najkrajších štvrtí v Zadare a vďaka svojej vynikajúcej polohe je vhodná tak na bývanie, ako aj na letnú dovolenku alebo turistiku. V blízkosti sa nachádzajú krásne pláže, športové a rekreačné zariadenia, množstvo reštaurácií a kaviarní. Diklo je dobre napojené na verejnú dopravu a ľahko dostupné.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
75 m2
Úžitková plocha
68.82 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00