Apartmán v pokojnej časti mesta, Novalja

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13202
139,000 €
Plocha 53 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 450 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Byt s rozlohou 53,01 m2 sa nachádza na prvom poschodí dobre udržiavanej budovy v Novalji,.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a štýlové bývanie v jednej z najkrajších lokalít na chorvátskom pobreží.

Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne a veľkej terasy, ktorá ponúka príjemné miesto na relaxáciu.

Apartmán je klimatizovaný a kompletne zariadený, čo zaručuje pohodlné bývanie počas celého roka.

K bytu patrí aj parkovacie miesto priamo pred budovou, čo je veľkou výhodou.

Poloha apartmánu je veľmi výhodná - nachádza sa približne 10 minút chôdze od centra Novalje, približne 450 metrov.

Novalja je obľúbenou turistickou destináciou, ktorá je známa svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatou ponukou reštaurácií, kaviarní a obchodov. Mesto je známe aj svojím nočným životom, najmä vďaka plážovému klubu Zrće, ktorý je jednou z najznámejších párty destinácií v Európe.

Apartmán ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj veľký potenciál na rekreačný prenájom, čo z neho robí atraktívnu investičnú príležitosť. Novalja je ideálna pre rodiny, páry a jednotlivcov, ktorí si chcú užiť všetko, čo toto nádherné mesto ponúka.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Mesto Novalja sa nachádza v chránenej zátoke v severozápadnej časti ostrova Pag. V Novalji sa nachádza najväčší počet turistických ubytovacích zariadení na ostrove a najbohatšia kultúrna, pohostinská a zábavná ponuka. Reštaurácie, vínne pivnice a bistrá ponúkajú pestrú ponuku ostrovných jedál a rybích špecialít. Bary a tanečné sály ponúkajú hudbu rôznych žánrov.

Novalja je obľúbená najmä pre svoje krásne pláže. Najatraktívnejšia je určite veľká pláž Zrće (3 km juhovýchodne) z jemných kamienkov s pozvoľným vstupom do mora. Novalja ponúka výborné podmienky pre milovníkov vodných a suchozemských športov.

Priamo v Novalji sa nachádza niekoľko pláží, väčšina z nich je umelo vytvorená. Najznámejšia je kamienková pláž Zrče (chorv. Zrće), známa predovšetkým vďaka hudobným klubom. Preto je obľúbená najmä medzi mladými návštevníkmi. Z pláže Zrče je krásny výhľad na vrcholy Velebitu. Počas letnej sezóny premáva na pláž Zrče verejná doprava z Novalje.

Ďalšie krásne pláže v oblasti sú: piesočnato-kamienková pláž Caska a piesočnaté pláže Planjka a Čista plaža.

Z Novalje je možné podniknúť lodné výlety na okolité ostrovy Rab, Olib a Silba, Lošinj, ale aj do Národného parku Kornati.

Cyklistika, turistika, kúpanie.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
53 m2
Úžitková plocha
51 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00