Apartmán na skvelom mieste v Privlake - len 60 m od mora

Privlaka, Chorvátsko – ID 13303
186,000 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 60 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj dvojizbový apartmán v novostavbe v rozvíjajúcom sa mestečku Privlaka, len 60 metrov od mora.

Byt sa nachádza na 1. poschodí bytového domu s celkovo 10 bytovými jednotkami a má čistú úžitkovú plochu 55,20 m².

Pozostáva z predsiene, dvoch spální, kúpeľne, kuchyne, jedálne a obývačky a krytej terasy.

Okrem toho k bytu patrí parkovacie miesto pred domom, čím sa celková čistá plocha bytu s prístavbou zväčší na 57,95 m².

Jednou z výhod tejto nehnuteľnosti je, že sa predáva prostredníctvom spoločnosti, čo znamená, že kupujúci neplatí daň z nehnuteľnosti.

Vzdialenosť od centra mesta Privlaka je len 300 metrov, čo zabezpečuje ľahkú dostupnosť všetkých potrebných služieb a zariadení.

Konštrukcia budovy je z tepelných tehlových blokov so zateplením fasády 8 cm polystyrénom. Podlahy sú pokryté parketami a dlažbou, okná sú z PVC materiálu so žalúziami. V spálňach a obývacej izbe je k dispozícii klimatizácia. Vstupné dvere do bytu sú protivlámové a protipožiarne, čo zabezpečuje vysokú úroveň bezpečnosti. Predpokladá sa energetický certifikát A.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko, ktoré sa nachádza na veľkom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir, len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Privlaka je známa svojím čistým morom a dlhými plytkými piesočnatými zátokami, ktoré sú ideálne na relaxáciu. Mesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre príjemný a kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a polikliniky. Pre milovníkov športu a rekreácie, ktorí si chcú vyskúšať plachtenie alebo surfovanie, sú okolité dedinky rajom.

Privlaka je ideálnym miestom pre pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle. Môžete si tu vychutnať krásu prírody, čisté more a priateľskú atmosféru tohto čarovného miesta.

Ak tento apartmán nespĺňa vaše očakávania, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich požiadaviek. Ponúkame širokú škálu apartmánov, víl a domov v rôznych cenových kategóriách a lokalitách. Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - o všetko ostatné sa postaráme.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
55.2 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00