1 spálňa s výhľadom na more a golfové ihrisko, Thracian Clifs Golf & Beach Resort

Topola, Bulharsko – ID 14657
121,000 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 100 m
Poplatok za služby 19 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám krásny apartmán s 1 spálňou a úchvatným výhľadom na more, golfové ihrisko a mys Kaliakra v prestížnom rezorte Thracian Cliffs Golf & Beach. Tento jedinečný apartmán sa nachádza na 2. poschodí štvorposchodovej budovy v časti Hillside Village, ktorá je najvyššou časťou komplexu. Táto poloha ponúka najlepší výhľad na celý rezort a okolie.

Hlavné parametre apartmánu sú:

Dispozícia: priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, priestor na spanie, kúpeľňa s WC a veľká terasa s výhľadom na more a golfové ihrisko.

Celková plocha: 64,4 m².

Výhľad: úchvatný výhľad na more, golfové ihrisko a mys Kaliakra.

Vzdialenosť od pláže: 100 metrov.

Ročný poplatok za správu nehnuteľnosti: 18,25 EUR/m².

Využitie: Apartmán je ideálny na celoročné bývanie, rekreáciu alebo ako investičná nehnuteľnosť s možnosťou prenájmu v rámci hotelového programu rezortu.

Vybavenie rezortu Thracian Cliffs Golf & Beach:

Dve pláže: Bendida Beach s marockou reštauráciou a menšia, pokojnejšia pláž Argata, ktorá poskytuje súkromie a relax.

18-jamkové golfové ihrisko navrhnuté Garym Playerom, jedno z najprestížnejších v Európe. Ihrisko sa rozprestiera priamo pozdĺž útesov s úchvatným výhľadom na Čierne more.

Golfový klub (3 500 m²) s reštauráciami, barom s krbmi a terasami s výhľadom na ihrisko a more.

SPA centrum s vírivkou, saunou, tureckým kúpeľom, parným kúpeľom a vonkajším bazénom.

Reštaurácie a obchody.

Členstvo v golfovom klube: Kúpa nehnuteľnosti oprávňuje majiteľa na bezplatné členstvo v golfovom klube na 20 rokov, príbuzní a hostia majú nárok na golfové zľavy.

Prečo investovať do nehnuteľnosti v Thracian Cliffs?

Od svojho otvorenia sa golfový rezort Thracian Cliffs stal jednou z najprestížnejších destinácií pre milovníkov golfu a luxusného bývania v Bulharsku. Rezort získal prestížne ocenenie Európsky golfový rezort roka 2014 od Medzinárodnej asociácie golfových touroperátorov (IAGTO) a je jednou z najvyhľadávanejších golfových destinácií na svete. Jeho vynikajúca poloha na útese nad Čiernym morom, moderné vybavenie a vynikajúce služby zaručujú nezabudnuteľný zážitok pri každej návšteve.

Poloha a okolie rezortu

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort sa nachádza v blízkosti dediny Topola v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora. Táto pokojná prázdninová dedinka prešla v posledných rokoch výrazným rozvojom a ponúka ideálne podmienky na oddych a relaxáciu. Medzi ďalšie významné golfové ihriská v oblasti patria Black Sea Rama a Lighthouse Golf Resort, ktoré sú obľúbené u golfistov z celého sveta. Oblasť je známa svojimi čistými plážami, liečivými prameňmi a ekologicky čistým prostredím, čo vytvára ideálne podmienky pre kúpeľnú turistiku.

O meste Kavarna

Kavarna, prístavné mesto vzdialené len 7 km od letoviska, je známe ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", kde každé leto usporadúvajú koncerty svetoznáme rockové skupiny. Kavarna ponúka bohatú históriu, kultúrne pamiatky a vynikajúcu občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, škôl, kaviarní a nemocníc. V blízkosti sa nachádzajú atraktívne turistické destinácie, ako sú mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Sabla a Bolata. Okolie je obľúbené medzi zahraničnými obyvateľmi vrátane českých občanov, ktorí tu našli svoj druhý domov.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností v Bulharsku, najmä v atraktívnych lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie. Poskytujeme kompletný servis od A po Z vrátane právneho poradenstva, pomoci pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností a popredajných služieb. S nami máte istotu profesionálneho prístupu a dlhodobej spolupráce.

Prečo kupovať nehnuteľnosti v oblasti Café a Thracian Cliffs?

Investícia do nehnuteľnosti v oblasti Kavarna je výhodná vďaka atraktívnej lokalite, vysokému dopytu a potenciálu dlhodobého zhodnotenia. Táto oblasť ponúka jedinečnú kombináciu luxusného bývania, krásnej prírody, čistého mora a kvalitných golfových zariadení, čo z nej robí ideálnu destináciu na trvalé bývanie a dovolenkové ubytovanie.

Ak hľadáte svoju vysnívanú nehnuteľnosť v Bulharsku alebo investičnú príležitosť, neváhajte nás kontaktovať! Radi vám poskytneme viac informácií a zorganizujeme obhliadku tohto krásneho apartmánu.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
56.67 m2
Terasa
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00