Thracian Clifs Golf & Beach Resort, Topola, Bulharsko

Topola, Bulharsko – ID 13683
V tomto komplexe zostáva 6 jednotiek

Predstavujeme vám apartmány rôznych dispozícií a plôch v nádhernom, veľmi elitnom rezorte Thracian Clifs Golf & Camp. Komplex sa nachádza v štvrti Hillside Village v Thracian Clifs Golf & Beach Resort. Ide o najvyššie položené miesto komplexu s najlepším výhľadom na more, golfové ihrisko, mys Kaliakra a celý rezort.
Je ideálny na prenájom alebo celoročné využívanie.
Vzdialenosť od pláže je 100 metrov.

Komplex zahŕňa obytnú zónu s reštauráciami, útulnými a farebnými, námestie, nočný klub, herňu, SPA, obchody a hlavnú recepciu. Má priamy prístup na dve pláže, Bendida a Argata, a 18-jamkové golfové ihrisko, ktoré je navrhnuté tak, aby z každej z nich bol nádherný výhľad na more. Toto miesto je skutočnou výzvou pre golfistov a je jedinečné svojou krásnou krajinou, jazerom a úchvatným výhľadom. Ponúka skvelú reštauráciu, obchody, priestranné SPA so saunou, vírivkou, tureckým kúpeľom a parnou saunou, studenou sprchou, slnečnou terasou a vonkajším nekonečným bazénom.
Golf:
Podľa Garyho Playera "Thracian Cliffs je predurčený stať sa jedným z najlepších golfových ihrísk na svete."
18-jamkové golfové ihrisko Garyho Playera tvorí jadro komplexu a bolo navrhnuté ešte pred výstavbou rezortu. To umožňuje optimálne umiestnenie osemnástich jamiek priamo pozdĺž útesov v kopcovitom teréne, bez prekážok v podobe budov. Malebný skalnatý terén Čierneho mora poskytne skutočne vzrušujúci golfový zážitok. Súčasťou ihriska je golfový klubový dom s rozlohou 3 500 m2, ktorý prevádzkuje hotel The Chedi a ktorý poskytne kapacitu luxusného golfového zázemia. Nájdete tu jednu formálnu a jednu neformálnu reštauráciu, bar s krbmi a terasami s výhľadom na golfové ihrisko a more. Okrem nádherného výhľadu na golfové ihrisko a more oceníte aj miestny ekosystém.
Zariadenie rezortu:
- Golfový klub
- Golfové ihrisko Gary Player, 18 jamiek
- Výhľad na golfové ihrisko
- Hotel "The Chedi"
- Vily "The Chedi"
- Apartmány "The Chedi" Club
- Obytné budovy "The Chedi"
- Kúpele "The Chedi"
- "The Chedi"
Jen 3 roky po oficiálnom otvorení a niekoľko mesiacov po usporiadaní 50. Thracian Cliffs získalo ocenenie Európsky golfový rezort roka 2014 od iagto, Medzinárodnej asociácie golfových tour operátorov. Je to najprestížnejšie ocenenie v tomto odvetví a predstavuje vrchol úspechov golfových rezortov a golfových destinácií.
- Golfové ihrisko je v prevádzke od jari 2011.
- Komplex má dve fungujúce pláže. Väčšia z nich je Bendida s veľmi obľúbenou a jedinečnou marockou reštauráciou, ktorá sa nachádza na pobreží. Menšia pláž v komplexe Argata je navrhnutá tak, aby majiteľom nehnuteľností a hotelovým hosťom poskytovala súkromie a pokoj.
- Funguje tu golfový klub s reštauráciou a snack barom.
- Kúpou nehnuteľnosti získava jeden z majiteľov bezplatné 20-ročné členstvo v golfovom klube a ich príbuzní a hostia dostávajú golfové zľavy.
- Člen golfového klubu musí platiť udržiavací poplatok za zariadenia golfového ihriska vo výške 1600 eur ročne bez DPH.
Celý komplex sa nachádza v blízkosti obce Topola.
Topola je pokojná rekreačná obec, ktorá v posledných rokoch prešla prudkým rozvojom - mnohí investori skúpili pozemky a vybudovali množstvo rekreačných komplexov so zábavnými a kúpeľnými centrami. Obzvlášť zaujímavá je obytná časť dediny. Infraštruktúra je veľmi dobre rozvinutá - cesty vo veľmi dobrom stave, všetka moderná vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza najväčšie golfové ihrisko na pobreží Severného Čierneho mora "Black Sea Rama" a ďalšie dve golfové ihriská. Obec je bohatá na minerálne vody a hlinu, čo je výborný predpoklad pre rozvoj kúpeľného cestovného ruchu. Oblasť je ekologicky čistá, ďaleko od veľkých priemyselných podnikov.
Kaviareň 7 km
Balčik 14 km
Albena 31 km
Zlaté piesky 41 km
Varna 57 km

V MOJE NEMOVITOSTI U VÍŤAZA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM


Mesto Kavarna je pobrežné mesto v Bulharsku a nachádza sa na skalnatom pobreží v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora. Počet obyvateľov sa pohybuje okolo 12 000. Kavarna je známa ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", pretože každé leto sa tu na jednom pódiu stretávajú svetoznáme rockové skupiny. V Historickom múzeu v Kavarne sa nachádzajú nálezy z 5.-6. storočia nášho letopočtu. Vystavené sú nálezy z tráckych kmeňov, ktoré obývali tento región, zo života Slovanov a Prabulharov. Je tu kompletná občianska vybavenosť, obchody, reštaurácie, školy, škôlky, kaviarne, nemocnice. Mesto sa môže pochváliť udržiavanou mestskou plážou. V blízkosti sa nachádzajú skutočné perly severného pobrežia, ako sú mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabľa, Bolata, Topola a mnohé ďalšie. V Kavarne a jej okolí žije veľa cudzincov vrátane mnohých Čechov. V okolí Kavarny sa nachádzajú aj skaly, z ktorých je skutočne úchvatný výhľad na Čierne more. V okolí sa nachádza aj množstvo liečivých horúcich prameňov. Nachádzajú sa tu aj kúpele s liečivým bahnom, ktoré má preukázateľný účinok na pohybové ústrojenstvo.

Jednotky v komplexe

2+kk v prvej línii a výhľadom na more za skvelú cenu, suterén, Thracian Clifs Golf & Beach Resort
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
89 m2
2+kk
3/4
100 m
142,000 €
Šipka vpravo
Luxusný apartmán s 3 spálňami v prvej línii, s výhľadom na more a garážou v jedinečnom komplexe Thracian Clifs Golf
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
125 m2
3+kk
4/4
100 m
202,000 €
Šipka vpravo
Luxusný apartmán so 4 spálňami v prvej línii, s výhľadom na more a garážou v Thracian Clifs Golf
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
214 m2
4+kk
4/4
100 m
455,000 €
Šipka vpravo
Luxusný apartmán s 3 spálňami v prvej línii, s výhľadom na more a garážou v jedinečnom komplexe Thracian Clifs Golf
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
113 m2
3+kk
4/4
100 m
192,000 €
Šipka vpravo
2+kk v prvej línii za skvelú cenu, suterén, Thracian Clifs Golf & Beach Resort
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
111 m2
2+kk
1/3
100 m
138,000 €
Šipka vpravo
Výnimočný, luxusný apartmán s 1 spálňou v prvej línii, Thracian Clifs Golf & Beach Resort
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
58 m2
1+kk
1/2
100 m
111,500 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
3 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00