Zariadený apartmán s 1 spálňou, blízko pláže, nízke poplatky za údržbu, Byala

Byala, Bulharsko – ID 14667
41,900 €
Plocha 30 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/5
More 300 m
Poplatok za služby 120 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Špičková ponuka za jedinečnú cenu len 300 m od pláže a mora!

Ponúkame vám krásny 1 izbový apartmán s celkovou rozlohou 30 m² a úžitkovou plochou 26 m² v malebnom mestečku Byala, ktoré sa nachádza v oblasti Varna, len 300 metrov od mora. Tento útulný apartmán sa nachádza na druhom poschodí päťposchodovej budovy.

Byt je plne vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie. Nájdete tu priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, modernú kúpeľňu s WC a balkón. Nachádza sa v obľúbenom rezidenčnom komplexe, ktorý zaručuje pokoj a súkromie aj počas hlavnej letnej sezóny.

Výhody vlastníctva nehnuteľnosti pri mori v Bulharsku

Vlastníctvo nehnuteľnosti v Bulharsku, najmä v prímorských mestách, ako je Byala, prináša mnoho výhod. Nízke náklady na bývanie, priateľské prostredie a vynikajúca občianska vybavenosť, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, supermarkety, reštaurácie a obchody, robia z tejto lokality ideálne miesto na bývanie a rekreáciu. Vďaka výbornému dopravnému spojeniu sa ľahko dostanete do miest ako Varna a Burgas, kde môžete objavovať kultúrne pamiatky, nákupné centrá a mnoho ďalšieho.

Ročný poplatok za údržbu je len 120 EUR a zahŕňa údržbu spoločných priestorov a záhrady, čo zaručuje trvalú kvalitu a čistotu celého komplexu. More je vzdialené len 300 metrov, čo vám umožní ľahký prístup ku krásnym plážam a morským radovánkam.

O Byale - Vaše nové miesto na bývanie alebo rekreáciu

Byala je malebné prímorské mestečko, ktoré je známe svojou pokojnou atmosférou a priateľským prostredím. Návštevníkom ponúka krásne dlhé piesočnaté pláže, ideálne na oddych a aktívny odpočinok. Historické centrum mesta odhaľuje bohatú históriu regiónu, zatiaľ čo moderná časť poskytuje všetku občiansku vybavenosť. Byala je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na život v blízkosti mora, ďaleko od davov turistov, ale s ľahkým prístupom do väčších miest.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Sme miestni odborníci, ktorí vám pomôžu nájsť najlepšiu investíciu podľa vašich požiadaviek, či už ide o kúpu, prenájom alebo všeobecnú správu nehnuteľností. Pôsobíme v lokalitách ako Byala, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Okrem toho ponúkame aj popredajné služby a kompletnú správu nehnuteľností od A po Z, takže si môžete byť istí, že o všetko bude postarané.

Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku?

Investícia do nehnuteľností v Bulharsku je skvelou voľbou vďaka nízkym cenám, rastúcemu záujmu turistov a stabilnému hospodárskemu prostrediu. Bulharsko ponúka nielen krásne pláže a čisté more, ale aj vynikajúce klimatické podmienky na celoročné bývanie. Investícia do bytu v Byale je preto zárukou, že vaše peniaze nestratia na hodnote a vy si budete môcť užívať všetky krásy a výhody, ktoré táto lokalita ponúka.

Vyberte si Byalu za svoj nový domov alebo dovolenkovú destináciu a užite si to najlepšie, čo bulharské pobrežie ponúka!

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Plocha
30 m2
Úžitková plocha
26 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00