Štúdio s výhľadom na more v novom komplexe s bazénom, saunou, posilňovňou, Becici

Becici, Čierna Hora – ID 12584
89,000 €
Plocha 20 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 6/8
More 950 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Sunny Side Spa je jedinečný komplex s vynikajúcou polohou a pôsobivou infraštruktúrou. Len 7-8 minút chôdze smerom k moru, bez strmých svahov, príjemnou cestou v lese s potokom, sa dostanete na pláž Bečići, jednu z najlepších pláží v Čiernej Hore. Táto pláž bola ocenená modrou vlajkou a je jednou z najčistejších pláží v Európe!

Ubytovanie v tomto komplexe je porovnateľné s luxusnými hotelmi. V komplexe je vždy prítomný personál, ktorý poskytuje čisté uteráky, čistí saunu a bazén a udržiava čistotu v posilňovni. Okrem toho v komplexe platia pravidlá správania, medzi ktoré patrí aj dodržiavanie nočného pokoja. Párty pri bazéne a iné nepríjemné aktivity, ktoré by mohli narušiť pohodlie ostatných obyvateľov, sú vylúčené. V komplexe sa nachádza aj herňa pre deti.

Sunny Side Resort poskytuje všetky podmienky pre vaše pohodlie:

- Vonkajší bazén

- Vnútorný bazén.

- Prvá wellness zóna: sauna a parný kúpeľ

- Druhé wellness centrum: sauna, parný kúpeľ a masážna miestnosť

- Fitness centrum s kardio a posilňovacími zariadeniami

- Hodiny jogy a vodného aerobiku

- Relaxačná zóna s lôžkami na odpočinok

- 24-hodinová recepcia

- Multifunkčná konferenčná/multifunkčná miestnosť

- Masážne miestnosti

Bečiči je malebné prímorské mestečko známe svojimi dlhými piesočnatými plážami a pokojnou atmosférou. Nachádza sa len niekoľko minút jazdy autom od známeho turistického letoviska Budva, kde nájdete širokú ponuku reštaurácií, kaviarní a obchodov. Bečiči je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu oddychu a aktívneho trávenia voľného času. Miestne pláže sú ideálne pre rodiny s deťmi, milovníkov vodných športov a tých, ktorí si chcú pokojne oddýchnuť pri mori.

Naša realitná kancelária vám ponúka široký výber nehnuteľností podľa vašich špecifických požiadaviek. Či už hľadáte luxusný apartmán s výhľadom na more, rodinný dom s priestrannou záhradou alebo investičnú príležitosť v srdci Čiernej Hory, sme tu pre vás. Naši odborníci vám poskytnú individuálne konzultácie, obhliadky nehnuteľností a právnu podporu počas celého procesu kúpy.

Kontaktujte nás ešte dnes a nájdite si svoj vysnívaný dom alebo investíciu v jednej z najkrajších lokalít na pobreží Jadranu!

Podlažie
6
Počet podlaží
8
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
20 m2
Úžitková plocha
20 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00