Priestranný dom s výhľadom na more v Šušanj, Bar - Ideálny domov pre rodinu a investíciu

Bar, Šušanj, Čierna Hora – ID 14799
225,000 €
Plocha 280 m2
Dispozícia 5+kk
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento nádherný dom s rozlohou 160 m², ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 200 m², je skvelou kombináciou priestoru, funkčnosti a pohodlia. Je rozdelený na tri samostatné bytové jednotky, takže je ideálny na rodinné bývanie, ale aj ako výborná investičná príležitosť na prenájom.

Dispozícia domu:

Prvé poschodie: 80 m² byt s dvoma priestrannými spálňami, vhodný pre väčšiu rodinu, ktorá hľadá pohodlné a praktické bývanie.

Druhé poschodie: Menší apartmán s jednou spálňou, ideálny pre menšiu rodinu alebo hostí.

Tretie poschodie: Štúdio, ideálne ako samostatná jednotka pre návštevy, prenájom alebo pre osobné potreby majiteľa.

Dom je obklopený dvorom, ktorý je kompletne pokrytý keramickou dlažbou, čo vytvára nielen elegantný a udržiavaný vzhľad, ale aj znižuje nároky na údržbu. K dispozícii je aj parkovacie miesto, ktoré zabezpečuje pohodlný prístup a bezpečné parkovanie.

Jednou z hlavných výhod tejto nehnuteľnosti je nádherný výhľad na more, ktorý si môžete vychutnávať každý deň z každého poschodia. Dom sa predáva kompletne zariadený, takže je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Šušanj je pokojná a obľúbená časť Baru, ktorá ponúka príjemnú klímu, čisté pláže a krásu Jadranského mora na dosah ruky. Vďaka svojej polohe je ideálna pre rodiny a jednotlivcov, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti prírody, ale zároveň chcú mať na dosah všetku mestskú vybavenosť. Centrum mesta Bar, kde nájdete obchody, reštaurácie, kaviarne a kultúrne pamiatky, je vzdialené len niekoľko minút.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť alebo hľadáte inú nehnuteľnosť v oblasti Bar alebo kdekoľvek v Čiernej Hore, neváhajte nás kontaktovať. Naša realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami vám rada pomôže nájsť dom, ktorý bude zodpovedať vašim predstavám. Ponúkame aj možnosť individuálnych ponúk podľa vašich požiadaviek, či už hľadáte dom pri mori, byt alebo investičnú príležitosť.

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Tím Mojenemovitostumore je tu, aby zabezpečil hladký a bezproblémový nákup nehnuteľnosti v Čiernej Hore.

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
280 m2
Pozemok
200 m2
Úžitková plocha
160 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
90 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00