Luxusné apartmány vo fantastickej rezidencii s výhľadom na bazén a hory.

Alicante, Španielsko – ID 14452
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka
Získajte najlepšiu cenu - kkupujte priamo od vývojára.
Predstavujeme vám exkluzívny developerský projekt, ktorý vás zaručene zaujme. Tento projekt v sebe spája modernú architektúru, luxusné vybavenie a jedinečnú polohu, ktorá poskytuje pokoj golfového prostredia a zároveň blízkosť pulzujúceho stredomorského pobrežia. Vychutnajte si výhľad na hory a golfové ihrisko z pohodlia vášho nového domova, a to všetko s ľahkým prístupom k plážam a nočnému životu. Tento projekt ponúka kombináciu elegancie a relaxu, ktorú si zamilujete.

Tento nádherný komplex ponúka luxusné 3-izbové a 4-izbové apartmány, ktoré v sebe spájajú eleganciu, pohodlie a ideálnu polohu pre tých, ktorí hľadajú ideálne miesto na bývanie alebo investíciu. Komplex pozostáva zo 72 exkluzívnych apartmánov a mezonetov so záhradami, spoločným bazénom pre dospelých a detským bazénom. K dispozícii je aj detské ihrisko a ďalšie vybavenie, ktoré umožní vašej rodine užívať si všetko v maximálnom bezpečí a pokoji.

Užitková plocha: 99,25 m² - 127,09 m²
Terasy: 10,79 m² - 40,1 m²

Všetky apartmány v tomto veľkolepom komplexe majú plne vybavené kuchyne s varnou doskou, odsávačom pár a rúrou, ohrev vody aerotermálnym systémom, hladkú bielu maľbu na stenách a stropoch, plastové okná a dvere s dvojitým zasklením. Okrem toho sú všetky apartmány vybavené klimatizačnými a vykurovacími jednotkami, ako aj vstavanými skriňami vo všetkých spálňach.

Apartmány majú vlastné parkovisko, spoločný bazén pre dospelých a deti a viacúčelovú miestnosť. Prízemné apartmány majú súkromné záhrady, zatiaľ čo mezonetové apartmány majú veľké terasy.

Terasy sú ideálne na celodenné stolovanie a ponúkajú úchvatný výhľad na pohorie Sierra de las Águilas alebo na úžasné golfové ihrisko.

V komplexe sa nachádza malý supermarket, reštaurácia a bar, klub, fitnescentrum a tenisové kurty. Vďaka svojej vynikajúcej polohe je tento dom vzdialený len 10 minút jazdy autom od zlatých pláží Alicante (20 km) a letiska Alicante (18 km)V blízkosti sa nachádza historická dedina Monforte del Cid s množstvom miestnych atrakcií.

Cena od 220 000 €

Alicante

Alicante je jedným z najobľúbenejších miest na pobreží Stredozemného mora a jeho zlatisté pláže a teplé podnebie každoročne priťahujú tisíce turistov a obyvateľov z celého sveta. Vďaka modernej infraštruktúre, blízkosti medzinárodného letiska a živej kultúre ponúka Alicante ideálnu kombináciu na bývanie, dovolenku a investovanie do nehnuteľností. Mesto je tiež známe svojou bohatou históriou, gastronómiou a malebnými promenádami, čo z neho robí jedinečnú destináciu pre tých, ktorí hľadajú aktívny a kvalitný životný štýl pri mori. Okrem toho sa Alicante nachádza len kúsok od pokojných oblastí, ako je napríklad Alenda, kde si môžete užívať relax pri golfovom ihrisku a zároveň mať blízko k službám a zábave v meste.

Výhody kúpy nehnuteľnosti v Španielsku

Investícia do nehnuteľností v Španielsku je skvelou voľbou nielen kvôli slnečnému počasiu a krásnemu okoliu, ale aj kvôli stabilnému trhu s nehnuteľnosťami. Španielsko ponúka širokú škálu nehnuteľností, od luxusných víl až po moderné apartmány, a vďaka relatívne dostupným cenám je možné nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám a rozpočtu. Navyše, vlastníctvo nehnuteľnosti v Španielsku často prináša daňové výhody a možnosť návratnosti investície prostredníctvom prenájmu. zaručená návratnosť je jedným z hlavných dôvodov, prečo je kúpa nehnuteľnosti v tejto krajine taká populárna. Vďaka svojej polohe a životnému štýlu je Španielsko atraktívnym miestom na trvalé bývanie, sezónnu dovolenku alebo výhodnú investíciu do budúcnosti.

S Mojou nehnuteľnosťou pri mori si môžete byť istí, že investícia do nehnuteľnosti bude jednoduchá a bezstarostná. Sme líder na trhu s viac ako 10-ročnými skúsenosťami a stovkami spokojných klientov, ktorí už vlastnia svoju nehnuteľnosť pri mori. Ponúkame široký výber apartmánov a domov v Španielsku priamo od developera, čo vám zaručuje najlepšie ceny. Našim klientom poskytujeme kompletnú podporu - od výberu nehnuteľnosti, právneho a daňového poradenstva až po správu nehnuteľnosti po kúpe. S nami investujete bezpečne a so zaručeným výnosom. Dôverujte profesionálom a urobte prvý krok k svojmu vysnívanému domu pri mori s Mou nehnuteľnosťou pri mori!

Jednotky v komplexe

113 m2
4+kk
2/3
20 000 m
240,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
Bazén
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00