Luxusné apartmány na Malorke v blízkosti krásnych pláží a golfového ihriska. Posledná fáza predaja!

Mallorca, Španielsko – ID 14505

Nové apartmány na predaj v skvelom komplexe na Malorke

Posledná fáza predaja!

Nezmeškajte príležitosť kúpiť si apartmán v jednej z najkrajších častí Mallorky.

Tento jedinečný projekt ponúka moderné 3-izbové apartmány s rozlohou 61,35 m² v stredomorskom štýle, v ktorom dominuje biela farba a každý detail bol navrhnutý s ohľadom na vysoké štandardy kvality. Komplex sa nachádza uprostred rozsiahlych záhrad s typickou miestnou flórou, dvoma veľkými bazénmi a výborným prístupom k slnečnej klíme Mallorky.

Apartmány majú rôznu orientáciu, takže si môžete vybrať ten správny podľa svojich potrieb. Každý apartmán ponúka obývaciu izbu s kuchyňou, 2 spálne, 2 kúpeľne a priestranné terasy s krásnym výhľadom na upravené záhrady, bazény a okolitú prírodu. Apartmány na prízemí majú aj súkromnú terasu s rozlohou 17,25 m2 so súkromnou záhradou s rozlohou 79,84 m², ktorá je ideálna na oddych a relaxáciu. ostatné apartmány majú veľké terasy s rozlohou 17,25 m2, vďaka ktorým si môžete naplno vychutnať stredomorské podnebie.

Kvalitné vybavenie a moderné technológie zabezpečujú pohodlné bývanie: klimatizácia, aerotermia, dvojité zasklenie a úsporné LED osvetlenie. Ku každému apartmánu patrí vonkajšie parkovacie miesto, sklad, prístup k výťahu a spoločným bazénom.

Ceny od 355 000 €.

Dokončenie projektu:

    Na začiatku roka sa uskutoční výstavba nových budov, ktoré sú v štádiu výstavby.
  • I. a II. etapa: Predané
  • Fáza III: Blok 7 a 8 - predané
  • Fáza IV: Blok 3 & 4 - september 2025

Lokalita: Komplex sa nachádza v malebnom letovisku s krásnymi plážami a zátokami. V blízkosti sa nachádza jachtársky klub a známe 18-jamkové golfové ihrisko. Táto oblasť je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku aj pre pokojné a luxusné bývanie na Malorke. Ponúka tiež bohaté možnosti pre milovníkov vodných športov a golfu, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších hráčov.

Vzdialenosti:

  • 55 km od letiska Palma
  • 1 km od pláže

Približná vzdialenosť od mesta

Mallorca je nielen rajom pre milovníkov pláží a golfu, ale aj miestom, ktoré si zachovalo tradičnú stredomorskú atmosféru. Čisté pláže s jemným pieskom, nádherné zátoky s krištáľovo čistou vodou a rozmanitá príroda robia z tohto ostrova výnimočné miesto na život alebo rekreáciu. Len pár krokov od komplexu sa nachádzajú útulné reštaurácie, bary a butiky, ktoré dotvárajú jedinečné čaro tejto oblasti.

Výhody kúpy nehnuteľnosti v Španielsku:
Investovanie do nehnuteľnosti na Malorke vám poskytne nielen skvelé miesto na oddych, ale aj výhodné daňové podmienky pre zahraničných investorov. Španielsko je atraktívnou krajinou na dlhodobé investovanie, najmä na takom obľúbenom ostrove, ako je Mallorca, kde hodnota nehnuteľností neustále rastie. Okrem toho je získanie pobytu v Španielsku pomerne jednoduché, čo ponúka ďalšie výhody pre tých, ktorí plánujú stráviť v tejto stredomorskej perle viac času.

Sme pripravení pomôcť vám so všetkými krokmi pri kúpe vášho vysnívaného bytu. Neváhajte nás kontaktovať - radi vám poskytneme všetky informácie a rady, ktoré potrebujete na výber nehnuteľnosti, ktorá bude presne vyhovovať vašim potrebám.

Tak sa na vás tešíme!

Bazén
Bazén

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00