Krásny apartmán s 2 spálňami a výhľadom na bazén, komplex Emilia Romana Boutique, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14756
115,000 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
More 600 m
Poplatok za služby 12 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nový apartmán s 2 spálňami v komplexe Emilia Romana Boutique, Slnečné pobrežie, Bulharsko.

Ponúkame vám štýlový apartmán 2+kk s celkovou rozlohou 59,5 m², ktorý sa nachádza na štvrtom a najvyššom poschodí prestížneho komplexu Emilia Romana Boutique na Slnečnom pobreží, Bulharsko. Tento moderný apartmán je skvelou voľbou pre letnú dovolenku a investíciu do prenájmu vďaka svojej výbornej polohe, blízkosti pláže a dostupnosti miestnych atrakcií.

Dispozícia apartmánu:

Priestranná obývacia izba s kuchynským kútom

Spálňa

Kúpeľňa s WC

Balkón s výhľadom na bazén

Výhody butikového komplexu Emilia Romana

Komplex Emilia Romana Boutique sa nachádza v pokojnej a zelenej časti Slnečného pobrežia, len 600 metrov od pláže. Ponúka pokojné prostredie na relaxáciu, ale zároveň je v pešej vzdialenosti od centra letoviska a jeho širokej ponuky obchodov, reštaurácií a kaviarní. V blízkosti sa nachádza aj škola, škôlka, zdravotnícke zariadenia a pošta, takže všetka občianska vybavenosť je na dosah.

Vybavenie komplexu:

Bazén v tvare lagúny s oddychovými zónami

Reštaurácia a bar

Recepcia

Detské ihrisko

Výťah

Parkovisko

Zeleň a parkové úpravy

24-hodinová bezpečnostná služba

Majitelia a ich hostia môžu využívať všetky tieto zariadenia a výhody komplexu, ktorý je starostlivo udržiavaný počas celého roka. Ročný poplatok za údržbu je 12 €/m².

Prečo investovať do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží?

Slnečné pobrežie je jedným z najväčších a najobľúbenejších letovísk v Bulharsku a v celom čiernomorskom regióne. Letovisko ponúka 8 km dlhú piesočnatú pláž s jemným svetlým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, ktorá je ideálna pre rodiny s deťmi a neplavcov. Plážovú promenádu, ktorá sa tiahne pozdĺž pobrežia až do historického mesta Nesebar, lemuje množstvo kaviarní, reštaurácií a útulných obchodíkov. Počas letnej sezóny sa tu konajú rôzne festivaly, koncerty a iné kultúrne podujatia.

V posledných rokoch prešlo Slnečné pobrežie výraznou modernizáciou a ponúka modernú infraštruktúru porovnateľnú s najlepšími európskymi destináciami. Návštevníci aj obyvatelia môžu navštíviť aj miestny akvapark Action, ktorý ponúka zábavu pre všetky generácie - od toboganov a šmýkačiek až po bazény, vírivky, reštaurácie a mnohé ďalšie atrakcie.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a osvedčených apartmánov v letoviskách ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Poskytujeme kompletné služby vrátane:

Kompletnú správu nehnuteľností: staráme sa o údržbu, prenájom a popredajné služby.

Celoročná podpora: naše kancelárie sú otvorené po celý rok a sme pripravení vám s čímkoľvek pomôcť.

Spolupracujeme len s preverenými developermi a vlastníkmi nehnuteľností, aby sme zabezpečili bezpečnú a výnosnú investíciu.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko je čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka priaznivým cenám nehnuteľností, stabilnej ekonomike a prekvitajúcemu turistickému trhu. Letoviská ako Slnečné pobrežie a Sveti Vlas ponúkajú vysoký potenciál pre sezónne prenájmy a poskytujú zaujímavú návratnosť investícií. Vynikajúce dopravné spojenie, moderná infraštruktúra a priaznivé podnebie robia z Bulharska atraktívnu destináciu pre investície do rekreačných a trvalých nehnuteľností.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás kontaktujte ešte dnes! Sme vám k dispozícii po celý rok a poskytneme vám kompletný servis pri kúpe a správe vašej nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
52.36 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00