Galeria 3, Byala, Bulharsko

Byala, Bulharsko – ID 12899
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány v rezidenčnom komplexe, ktorý sa nachádza v rovinatej časti prímorského mestečka Byala, 250 metrov od piesočnatej pláže a centrálnej ulice Černomorka so všetkou potrebnou mestskou infraštruktúrou (obchody, reštaurácie, kaviarne, lekárne, vonkajšie fitnes, detské ihriská atď.).

Parking pred budovou.
Nádherné miesto pre rodinnú dovolenku pri mori aj pre celoročné bývanie!

V spoločnosti MY REAL ESTATE BY THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Byala je administratívne centrum nachádzajúce sa v centrálnej časti bulharského pobrežia medzi dvoma medzinárodnými letiskami - 50 km od letiska Varna a 60 km od letiska Burgas. Mesto ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlnú rodinnú dovolenku a celoročné bývanie: obchody, banku, nemocnicu, školu, poštu, reštaurácie a kaviarne, salóny krásy, štadión a ďalšie. Pobrežie sa vyznačuje kombináciou morských zátok, pláží dlhých viac ako 6 km, piesočných dún a malebných bielych skál. Byala je tiež známym centrom vinárstva.

Jednotky v komplexe

2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, v blízkosti pláže v Byale
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
53 m2
2+kk
2/4
250 m
Šipka vpravo
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00