Apartmány v novej budove priamo v centre Budvy

Budva, Čierna Hora – ID 12644
162,000 €
Plocha 47 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 700 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

V samom centre Budvy sú apartmány na predaj.

Tieto apartmány predstavujú vynikajúcu príležitosť vlastniť pohodlné a dobre situované bývanie v prosperujúcom prímorskom meste.

Budova je v súčasnosti vo výstavbe a ukončenie prác sa očakáva začiatkom roka 2025.

Tento moderný obchodno-obytný komplex, ktorý spája nový životný štýl so súčasným rozmerom luxusu, bol koncipovaný ako komplexný celok, ktorý svojim nájomníkom poskytne najvyššiu úroveň komfortu bývania v špičkovej lokalite. Komplex bol navrhnutý a postavený podľa najvyšších štandardov kvality výstavby, čo zahŕňa množstvo technických výhod a vysokú úroveň bezpečnosti.

V rámci komplexu sú k dispozícii jedno-, dvoj-, troj- a štvorizbové byty.

Apartmány majú rozlohu od 47 do 180 metrov štvorcových, čo poskytuje dostatok priestoru pre rôzne preferencie. Samotná budova je vysoká a má celkovo 5 poschodí.

Vo vnútri budovy je možné zakúpiť si garážové státie. Garáž má 2 podlažia. V budove sa nachádzajú aj 2 výťahy.

Tento obytno-obchodný komplex sa nachádza v jednej z najobľúbenejších štvrtí Budvy, v dynamickej a živej časti mesta, v blízkosti centra, pláže, mnohých kaviarní, reštaurácií a obchodov, ako aj všetkých dôležitých inštitúcií (škola, zdravotné stredisko, univerzita, mestský úrad...). Okrem toho je vzdialenosť od mora len 700 metrov.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
47 m2
Úžitková plocha
45 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00