2+kk v Cascadas Family Resort, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14632
101,500 €
Plocha 73 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 6/6
More 600 m
Poplatok za služby 17 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Cascadas Family Resort, Slnečné pobrežie - ponúkame na predaj priestranný dvojizbový apartmán s rozlohou 73 m², ktorý sa nachádza na 6. poschodí vyhľadávaného rezidenčného komplexu. Tento moderný a plne vybavený apartmán je ideálny na rekreačné aj trvalé bývanie a ponúka jedinečné zázemie priamo v centre Slnečného pobrežia.

Komplex Cascadas Family Resort poskytuje špičkové vybavenie a služby pre pohodlné bývanie:

10 vonkajších bazénov s barmi pri bazénoch

3 reštaurácie s rozmanitou gastronomickou ponukou

Kúpele a wellness centrum s hydromasážnymi kúpeľmi a parným kúpeľom

Fitness centrum

Ekologický tematický park

2 mini vodné parky pre deti

Denné animačné programy a podujatia pre deti

Konferenčné priestory na obchodné účely

V bezprostrednej blízkosti komplexu sa nachádza nákupná zóna s dvoma supermarketmi, lekárňou a bankomatom. Vďaka výbornej polohe je pláž vzdialená len 600 metrov, teda približne 5 minút chôdze.

Skvelá poloha: komplex sa nachádza v blízkosti nákupnej ulice s bohatou občianskou vybavenosťou a ponúka výbornú dostupnosť. Cesta na medzinárodné letisko v Burgase trvá len 25 minút, čo umožňuje ľahký prístup do iných častí Bulharska a do zahraničia.

MY PROPERTY BY THE SEA vám prináša široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek, aby ste mohli investovať bezpečne a efektívne. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Ravda, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z, takže sa na nás môžete spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, práve naopak, začína. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky.

Podlažie
6
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
73 m2
Úžitková plocha
64.24 m2
Terasa
Áno
Bazén
10 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00