2-izbový apartmán s výhľadom na more v prestížnom 5* komplexe Garden of Eden, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14602
86,000 €
Plocha 54 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 20 m
Poplatok za služby 1,350 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám krásny apartmán s 2 spálňami v prestížnom rezidenčnom komplexe s úchvatným výhľadom na more v bulharskom meste Sveti Vlas. Tento apartmán má celkovú rozlohu 54,49 m² a úžitkovú plochu 43,2 m². Nachádza sa na treťom z piatich poschodí a jeho dispozícia zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s moderným kuchynským kútom, útulnú spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s úchvatným výhľadom na Čierne more.

Rezidenčný komplex ponúka luxusné vybavenie, ako je sedem bazénov, relaxačné zóny, recepcia, reštaurácia, starostlivo udržiavané záhrady a 24-hodinová bezpečnostná služba, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť a pohodlie. Poplatok za údržbu je 1 350 EUR ročne, čo zahŕňa všetky služby potrebné pre vaše pohodlie.

Výhodou je aj strategická poloha - pláž je vzdialená len 20 metrov, čo umožňuje ľahký prístup k vodným športom a ďalším aktivitám. Všetky základné služby vrátane škôl, zdravotníckych zariadení, obchodov, reštaurácií a supermarketov sú v pešej vzdialenosti.

Sveti Vlas je obľúbenou lokalitou vďaka pokojnému prostrediu na úpätí Starej planiny, len 4 km od rušného Slnečného pobrežia. Ponúka výnimočnú kombináciu pokojnej atmosféry, čistého morského a horského vzduchu a ľahkého prístupu k zábave a ďalším atrakciám. Táto lokalita je ideálna na dovolenkové pobyty aj trvalé bývanie.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť pri mori v Bulharsku? Investícia do nehnuteľnosti v Bulharsku je výhodná a bezpečná voľba. Ponúkame širokú škálu overených apartmánov a domov v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Naša spoločnosť "MY PROPERTY BY THE SEA" pôsobí v Bulharsku celoročne a poskytuje kompletné služby od kúpy, prenájmu, správy nehnuteľností až po popredajné služby. Postaráme sa o všetko od A po Z, takže sa môžete spoľahnúť, že vaša investícia bude bezpečná.

Prečo práve my? Ako Bulhari máme hlboké znalosti miestneho trhu a môžeme vám ponúknuť tie najlepšie nehnuteľnosti, ktoré vyhovujú vašim požiadavkám. Naším cieľom je zabezpečiť, aby vaša investícia nestratila na hodnote. Náš vzťah sa nekončí kúpou - sme vám k dispozícii aj po nej vo všetkých záležitostiach týkajúcich sa vašej nehnuteľnosti.

Sveti Vlas - váš nový domov pri mori

Sveti Vlas je malé, príjemné mestečko, ktoré ponúka pokojné prostredie bez masového turizmu, ideálne pre rodiny a pre tých, ktorí hľadajú únik od rušného života. Je známe svojím zdravým podnebím, kde sa mieša čistý morský a horský vzduch, čo vytvára jedinečné podmienky pre zdravý životný štýl.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
54 m2
Úžitková plocha
43.2 m2
Balkón
Áno
Bazén
7 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
120 m
Lekár
2 km
Kaviareň
870 m
Reštaurácia
40 m
Bar
190 m
Škola/škôlka
610 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00