Zariadený byt, s terasou, 3 poschodie v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13739
140,400 €
Plocha 78 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 819 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj priestranný apartmán s rozlohou 78 m², ktorý sa nachádza na 3. poschodí dvojposchodového tehlového domu v obci Ulcinj.

Byt má dispozíciu 2+kk a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne a kúpeľne. K bytu patrí aj priestranná terasa, ideálna na relaxáciu.

Byt je kompletne zariadený a vybavený vrátane internetového pripojenia a elektrického lokálneho kúrenia.

Byt je dobre udržiavaný a zaručuje pohodlné bývanie na trvalé užívanie aj na prenájom.

Dom, v ktorom sa apartmán nachádza, je situovaný v centre obce a poskytuje ľahký prístup ku všetkým potrebným službám a obchodom, ktoré sú v blízkosti. Parkovanie je k dispozícii pred domom a najbližšia pláž je vzdialená len 1900 metrov.

Apartmán bude k dispozícii od 30. septembra 2024 a jeho atraktívna poloha vo vyhľadávanej oblasti Ulcinj z neho robí zaujímavú investičnú príležitosť s garantovaným ročným výnosom 7 %, čo predstavuje približne 10 tis. eur ročne.

Ulcinj je mesto na južnom pobreží Čiernej Hory, známe svojimi dlhými piesočnatými plážami a bohatou históriou. Mesto ponúka kombináciu krásnej prírody a kultúrneho dedičstva, čo z neho robí ideálne miesto na rekreáciu a trvalé bývanie. Staré mesto Ulcinj je malebné a plné úzkych uličiek, historických budov a tradičných reštaurácií, v ktorých môžu návštevníci ochutnať miestne špeciality.

Naša realitná kancelária vám rada pomôže nájsť nehnuteľnosť v tejto krásnej lokalite. Ponúkame odborné poradenstvo a transparentné rokovania pri výbere vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme, aby celý proces prebehol hladko a bez komplikácií, vrátane všetkých formalít a prevodu vlastníctva. Pre viac zaujímavých a aktuálnych ponúk si pozrite našu webovú stránku alebo nás kontaktujte priamo. Mojím cieľom je získať viac informácií.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
78 m2
Úžitková plocha
76 m2
Terasa
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00