Zariadený byt, s balkónom, 3. poschodie v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13737
43,830 €
Plocha 24 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 4/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 256 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný apartmán s jednou spálňou, ktorý sa nachádza na 3. poschodí štvorposchodového tehlového domu v meste Ulcinj.

Tento byt s celkovou podlahovou plochou 24,35 m² a úžitkovou plochou 24 m² je vo veľmi dobrom stave a poskytne vám všetok komfort, ktorý potrebujete na pohodlné bývanie.

Byt je plne vybavený a ponúka moderné a funkčné usporiadanie. Má priestranný balkón, na ktorom si môžete vychutnať pokojné večery s výhľadom na mesto. Byt je k dispozícii od 30. septembra 2024 a vďaka svojej polohe v centre obce má všetky služby a občiansku vybavenosť na dosah ruky.

Nehnuteľnosť je vybavená internetovým pripojením a lokálnym elektrickým kúrením. Samozrejmosťou je verejná kanalizácia a pripojenie na elektrinu (230 V). V blízkosti nájdete aj sieť obchodov a služieb, ktoré zabezpečujú vysokú úroveň komfortu bývania. Dopravné spojenie je výborné, s prístupom na diaľnicu a cestu, a krásne pláže sú vzdialené len 1900 metrov.

Ulcinj je nádherné mesto na juhovýchode Čiernej Hory, známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, historickým starým mestom a bohatou kultúrou. Mesto má ideálne podmienky na rôzne vodné športy a je obľúbeným cieľom turistov aj miestnych obyvateľov. Staré mesto Ulcinj sa nachádza na útese nad Jadranským morom a ponúka nádherný výhľad a historické pamiatky. Príjemné stredomorské podnebie a nádherná prírodná scenéria robia z Ulcinja ideálne miesto na trvalé bývanie alebo ako investíciu do nehnuteľností.

Investičná príležitosť tohto apartmánu nie je zanedbateľná - s garantovaným ročným výnosom 7 % a výnosom 4 tis.

Ak vás tento apartmán nezaujal alebo hľadáte niečo špecifické, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude presne zodpovedať vašim požiadavkám. Naša ponuka zahŕňa široké portfólio nehnuteľností rôznych typov a lokalít.

Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť sa na konzultácii, aby ste nám oznámili svoje preferencie - sme tu, aby sme vám pomohli nájsť ideálne bývanie alebo investíciu.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
24 m2
Úžitková plocha
24 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00