Zariadený byt, 3 poschodie v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13738
53,028 €
Plocha 29 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 4/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 309 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný apartmán 1+kk v meste Ulcinj, Čierna Hora. Byt sa nachádza na 3. poschodí štvorpodlažného tehlového domu a jeho celková podlahová plocha je 29,46 m², pričom úžitková plocha je 29 m².

Byt je v dobrom stave, zariadený a k dispozícii od 30. septembra 2024.

Byt je vybavený všetkým potrebným zariadením a ponúka komfortné bývanie v centre obce. Výhodou tohto bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti všetkých dôležitých obchodov a služieb.

Vďaka dostupnosti internetu a elektrického kúrenia je byt vhodný na celoročné bývanie.

Dom je napojený na verejnú kanalizáciu a všetka základná infraštruktúra je na dosah. Vzdialenosť od mora je len 1900 metrov, čo umožňuje ľahký prístup k plážam a možnostiam kúpania.

Dobré dopravné spojenie diaľnicou a cestami zabezpečuje ľahký prístup do ostatných častí mesta a okolia.

Apartmán je tiež atraktívnou investíciou, pretože ponúka garantovaný ročný výnos 7 %, čo predstavuje približne 4000 EUR ročne. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a komfortné bývanie v atraktívnej lokalite.

Mesto Ulcinj je jedným z najstarších miest na pobreží Jadranského mora a je známe svojou bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom. Mesto ponúka krásne pláže, čisté more a malebnú architektúru, ktorá očarí každého návštevníka. Ulcinj je známy aj svojím miernym podnebím a príjemnou atmosférou, vďaka čomu je ideálnym miestom na trvalé bývanie a rekreáciu.

Ak tento apartmán nespĺňa vaše očakávania, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich požiadaviek. Ponúkame širokú škálu apartmánov, víl a domov v rôznych cenových kategóriách a lokalitách. Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - o všetko ostatné sa postaráme.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
29 m2
Úžitková plocha
29 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00