Zariadený byt, 2 poschodie v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13736
54,414 €
Plocha 30 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 317 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný byt 1+kk s celkovou plochou 30,23 m² v centre mesta Ulcinj, Čierna Hora. Tento byt sa nachádza na 2. poschodí štvorposchodovej tehlovej budovy a je v osobnom vlastníctve.

Byt je kompletne zariadený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie. Je vhodný na trvalé bývanie aj ako investičná príležitosť s garantovaným ročným výnosom 7 %.

Byt má obývaciu časť spojenú s kuchynským kútom, kúpeľňu a malý balkón. Lokálne elektrické kúrenie zabezpečuje príjemné teploty počas celého roka.

Byt je napojený na všetky inžinierske siete vrátane internetu, verejnej kanalizácie a 230V rozvodu elektriny.

Budova sa nachádza v centrálnej časti obce, čo znamená, že všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov a služieb je v tesnej blízkosti. Byt je ľahko dostupný autom, nachádza sa v blízkosti diaľnice a dobrej cestnej siete. Vzdialenosť od mora je len 1900 metrov, čo umožňuje ľahký prístup na pláže a možnosť kúpania.

Ulcinj je krásne historické mesto na pobreží južnej Čiernej Hory, známe svojimi dlhými piesočnatými plážami a krásnou prírodou. Mesto je tiež kultúrnym centrom s bohatým kultúrnym dedičstvom a mnohými zaujímavými pamiatkami, ako sú Stari Grad (Staré mesto) a Citadela. Táto lokalita ponúka ideálnu kombináciu pokojného bývania s možnosťami trávenia voľného času.

Ak hľadáte ideálnu nehnuteľnosť vo vyhľadávanej lokalite, kde môžete stráviť príjemnú dovolenku alebo zhodnotiť svoje financie, neváhajte nás kontaktovať. Ponúkame profesionálne služby pri vyhľadávaní a kúpe nehnuteľností podľa vašich špecifických požiadaviek.

Poskytneme vám všetky potrebné informácie a podporu v každom kroku vášho rozhodovacieho procesu.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
30 m2
Úžitková plocha
30 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00