Zariadený apartmán v Budve

Budva, Čierna Hora – ID 14212
125,000 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán s rozlohou 45 m² v Budve, ktorý sa nachádza v podkroví a len 600 metrov od mora.

Apartmán obsahuje jednu spálňu, kúpeľňu a je kompletne zariadený, čo znamená, že je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Z terasy si môžete vychutnávať čerstvý vzduch a výhľad na okolitú scenériu.

Byt sa nachádza v blízkosti všetkej potrebnej infraštruktúry vrátane obchodov, kaviarní, autobusovej stanice a ďalších zariadení, čo zaručuje pohodlný a komfortný život.

Budva je jedným z najznámejších prímorských miest na pobreží Jadranského mora. Vďaka svojim krásnym plážam, historickému centru a bohatému nočnému životu je obľúbeným cieľom turistov aj tých, ktorí hľadajú druhý domov. Mesto ponúka širokú škálu kultúrnych a voľnočasových aktivít a je tiež skvelým miestom na oddych.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
45 m2
Úžitková plocha
43 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00