Zariadený 4+kk, nízky poplatok za údržbu, Bansko

Bansko , Bulharsko – ID 14009
145,000 €
Plocha 125 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/5
Poplatok za služby 200 € za rok
Stav K nastěhovanie

Predstavujeme vám priestranný a komfortne zariadený apartmán so 4 spálňami v jednej z najvyhľadávanejších lokalít v Bansku v Bulharsku. Tento tehlový apartmán s celkovou rozlohou 125 m² sa nachádza na prvom poschodí päťposchodovej budovy. Úžitková plocha apartmánu je 110 m², čo ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie.

Dispozícia apartmánu zahŕňa tri spálne, priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, modernú kúpeľňu a samostatné WC. K apartmánu patrí balkón a terasa, odkiaľ si môžete vychutnať krásny výhľad na okolitú prírodu a horskú panorámu.

Apartmán je kompletne vybavený a ihneď k dispozícii. Nájdete tu všetky potrebné zariadenia vrátane elektrického kúrenia a možnosti vykurovania tuhými palivami, čo oceníte najmä v zime. Samozrejmosťou sú telekomunikačné služby ako telefón a internet.

K apartmánu navyše patrí parkovacie miesto, ktoré zaručuje pohodlie a bezpečnosť pre vaše auto. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: školy, zdravotnícke zariadenia, škôlky, pošta, supermarket a sieť obchodov a služieb. Vďaka tomu budete mať všetko, čo potrebujete, na dosah ruky.

Bansko je vyhľadávaným miestom nielen pre svoje lyžiarske stredisko, ale aj pre možnosť golfu a ďalších voľnočasových aktivít. Vzdialenosť k lyžiarskym vlekom je minimálna, vďaka čomu je táto ponuka ideálna pre milovníkov zimných športov.

Poplatok za údržbu je 200 EUR ročne, čo zahŕňa starostlivosť o spoločné priestory a celkovú údržbu nehnuteľnosti.

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Bansko je obľúbené horské stredisko nachádzajúce sa v juhozápadnej časti Bulharska. Je známe vynikajúcimi lyžiarskymi podmienkami, krásnou prírodou a bohatou kultúrou. Mesto ponúka množstvo reštaurácií, barov a obchodov, ktoré poskytujú rôzne možnosti trávenia voľného času. Bansko je tiež domovom mnohých festivalov a kultúrnych podujatí, ktoré lákajú návštevníkov z celého sveta. Toto miesto je ideálne na všestranný oddych a zábavu počas celého roka.

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Plocha
125 m2
Úžitková plocha
110 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00