Zariadený 3-izbový apartmán v komplexe Vanilla Garden, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 12361
76,900 €
Plocha 75 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
More 600 m
Poplatok za služby 580 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Exkluzívne ponúkam svetlý a útulný apartmán 3+1 v prestížnom komplexe Vanilla Garden Resort na Slnečnom pobreží. Tento komplex sa nachádza v tichej a pokojnej oblasti, v západnej centrálnej časti letoviska, a ponúka širokú škálu zariadení pre vaše pohodlie a zábavu.

Apartmán sa nachádza na štvrtom obytnom poschodí zo šiestich a pozostáva z priestrannej obývacej izby, dvoch spální, kúpeľne s WC a balkónov. Novo zariadený interiér prináša moderný a pohodlný životný štýl, či už ide o trvalé bývanie alebo prenájom.

Súčasťou komplexu Vanila Garden Resort je bazén s detskou časťou, relaxačné zóny, SPA, detské ihrisko, bar pri bazéne, 24-hodinová ochrana s kamerovým systémom a kontrolovaným vstupom, parkovisko, zmenáreň a salón krásy. V okolí komplexu sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, diskoték a barov, zatiaľ čo vodný park Action je vzdialený len 7 minút chôdze od komplexu a najbližšia pláž len 10 minút ( 600 metrov).

Tento apartmán je mimoriadne vhodný pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v luxusnom prostredí so všetkou občianskou vybavenosťou na dosah. Ročný poplatok za údržbu je 580 eur. Nechajte sa zlákať týmto výnimočným bývaním a dohodnite si osobnú prehliadku ešte dnes!

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
75 m2
Úžitková plocha
66 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00