Veľmi zaujímavý 3+kk v Makadi Heights, najvyššia cena

Hurghada , Egypt – ID 14316
65,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/1
More 3 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento veľmi zaujímavý apartmán s celkovou rozlohou 70 m2 sa nachádza na prízemí v rezidenčnom komplexe Makadi Heights.

Apartmán pozostáva z dvoch spální, jednej kúpeľne, otvorenej kuchyne, jedálenského kúta, obývacej izby a balkóna s úžasným výhľadom na krajinu.

Apartmán sa predáva nezariadený. Radi vám pomôžeme s nábytkom a zariadením za bezkonkurenčnú cenu. Byt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú pokoj, súkromie, relax a investíciu a je navrhnutý a dokončený z najlepších materiálov, má prepracovaný moderný dizajn, kde si užijete priestor za každým rohom. Apartmán sa nachádza v pešej vzdialenosti od bazéna a klubovne.

Tento byt v štýle kupoly je ideálny na prestavbu podkrovia alebo pre ľudí, ktorí hľadajú priestor.

Makadi Heights je plne integrovaná komunita, ktorá ponúka všetko, čo si každodenný život vyžaduje, spolu s rôznymi službami pre majiteľov domov, aby si užili pohodlný a zábavný pobyt.

Vybavenie:

- Prístup na pláž Labranda Royal Makadi (len pre členov klubu)

- Na prepravu do hotela Labranda Royal Makadi a späť je k dispozícii kyvadlová doprava.

- Spoločné bazény s barmi pri bazéne

- Dobre udržiavaný areál

- klubovňa

- Tenisový kurt

- nepretržitá bezpečnostná služba

- Maloobchodné centrum ponúkajúce rôzne obchody, reštaurácie, supermarket, kliniku a lekáreň.

- Parkovanie

- Veľké detské ihrisko.

- Zastávka autobusu Go Bus sa nachádza mimo projektu S každodennými výletmi tam a späť do Káhiry.

- Kyvadlová autobusová doprava k dispozícii počas celého dňa na prepravu majiteľov domov v okolí Hurghady a nákupného centra Senzo Mall.

Investícia: V blízkosti hotela sa nachádza hotelový komplex, v ktorom je možné využívať služby, ktoré sa nachádzajú na území mesta:

Makadi Heights bol vyvinutý spoločnosťou Orascom a nachádza sa v srdci Makadi Bay s vynikajúcou polohou na pobreží Červeného mora a so súčasným rozvojom. Makadi Heights (luxusné mesto s rozlohou viac ako 3,4 milióna metrov štvorcových) stanovuje Makadi so všetkými jeho rôznymi fázami ako jednu z najlepších destinácií pre stabilné investície a oblasti s vysokým dopytom po prenájme.

Ak teda hľadáte vysokú návratnosť investície, Makadi "fáza jedna" je vašou ideálnou voľbou, pretože sa môžete buď nasťahovať do apartmánu so zaručeným nárastom jeho hodnoty, alebo ho využiť ako investíciu generujúcu príjem jeho prenájmom s garantovaným vysokým nájomným, ktoré prináša vysoké percento jeho hodnoty ročne.

Makadi Heights sa nachádza v srdci Makadi Bay na krásnom pobreží Červeného mora, 15 minút od letiska Hurghada, 20 minút od centra Hurghady, 20 minút od Sahl Hasheesh a 30 minút od El Gouna.

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
56 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00