Útulný trojpodlažný dom na predaj v Dobrej Vode

Dobre Vode, Čierna Hora – ID 13907
240,000 €
Plocha 194 m2
Dispozícia 5+kk
More 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny trojpodlažný dom s celkovou rozlohou 194 m², ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 300 m². Tento dom je ideálny na rodinné bývanie alebo rekreačné sídlo a ponúka dostatok priestoru a pohodlia pre vašu rodinu.

Priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou vytvára otvorený a vzdušný priestor ideálny na stretnutia. Na tomto poschodí sa nachádza aj kúpeľňa, komora a prístup na dvor so záhradou a bazénom, čo prispieva k atmosfére pokoja a relaxu.

Druhé poschodie: tri útulné spálne a kúpeľňa poskytujú potrebné pohodlie a súkromie pre všetkých členov rodiny. K dispozícii je aj priestranná terasa, ideálna na oddych na čerstvom vzduchu s nádherným výhľadom na okolitú prírodu.

Tretie poschodie: Toto poschodie ponúka jedinečnú možnosť - veľkú izbu s vlastnou kúpeľňou a terasou s rozlohou 25 m². Tento priestor možno využiť ako štúdio, pracovný priestor alebo ako komfortnú zónu pre hostí.

Vnútorné schodisko umožňuje jednoduchý prístup na všetky poschodia.

Vďaka funkčnému usporiadaniu je táto nehnuteľnosť ideálnou voľbou na pohodlné rodinné bývanie alebo ako rekreačné sídlo.

Dom sa nachádza v pokojnej a malebnej oblasti Dobre Vode, ktorá je známa svojím príjemným podnebím a krásnymi plážami. Táto lokalita ponúka ideálnu kombináciu pokoja a ľahkého prístupu ku všetkým potrebným službám vrátane obchodov, reštaurácií a rekreačných zariadení.

Ak vás tento dom zaujal, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Ak hľadáte inú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť dom, ktorý zodpovedá vašim požiadavkám a predstavám.

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Plocha
194 m2
Pozemok
300 m2
Úžitková plocha
185 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
80 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00