Útulný apartmán s terasou v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13734
62,028 €
Plocha 34 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 362 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný byt 1+kk s celkovou podlahovou plochou 34,46 m². Tento byt sa nachádza na 2. poschodí štvorposchodového tehlového domu v centre mesta Ulcinj. Stav budovy je dobrý a byt je kompletne zariadený, takže je pripravený na okamžité nasťahovanie od 30. septembra 2024.

Byt má praktickú dispozíciu a zahŕňa obývaciu časť s kuchynským kútom a kúpeľňu. K dispozícii je aj terasa, kde si môžete vychutnať rannú kávu s výhľadom na okolité mesto. V byte je elektrické kúrenie a internet. Samozrejmosťou je napojenie na verejnú kanalizáciu a elektrina 230 V.

Dom sa nachádza v tichej, ale zároveň ľahko dostupnej lokalite v centre obce. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza sieť obchodov a služieb, čo zabezpečuje pohodlný každodenný život. Pre milovníkov kúpania je more vzdialené 1900 metrov. Apartmán sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite, ktorá je ideálna na celoročné bývanie.

Jednou z hlavných výhod tohto apartmánu je garantovaný ročný výnos 7 %, čo zodpovedá približne 4500 EUR. Tento výnos robí z nehnuteľnosti atraktívnu investičnú príležitosť.

Ulcinj je historické mesto, ktoré sa nachádza v najjužnejšej časti Čiernej Hory na pobreží Jadranského mora. Je známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, čistým morom a bohatou kultúrnou históriou. Mesto ponúka širokú škálu voľnočasových aktivít vrátane vodných športov, prechádzok po promenáde, návštev historických pamiatok a miestnych reštaurácií, ktoré ponúkajú chutné stredomorské jedlá. Ulcinj je ideálnym miestom na oddych aj aktívnu dovolenku.

Ak hľadáte ideálnu nehnuteľnosť v Ulcinji alebo v iných častiach Čiernej Hory, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky na pohodlné a štýlové bývanie v blízkosti mora.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
34 m2
Úžitková plocha
34 m2
Terasa
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00