Štúdio v Bella Bay Resort Hurghada, najlepšia poloha, na splátky, Egypt

Hurghada, Egypt – ID 13508
112,600 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 1/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme nový projekt v Egypte! Splátkový predaj. Zaujímavé splátkové kalendáre.

Bella Bay Resort Hurghada je očarujúca plážová destinácia, ktorá sa nachádza pozdĺž rušnej turistickej promenády v Hurghade. S 300 exkluzívnymi jednotkami rozprestierajúcimi sa na ploche 19 000 m2 v našom rezorte vytvárame súkromný a intímny zážitok pre všetkých našich majiteľov.

Užívajte si celý rad prvotriednych zariadení vrátane súkromnej pláže, bazéna, aquaparku, komerčnej zóny, kúpeľov a stravovacieho zariadenia. Či už hľadáte oddych pri mori, vzrušujúce vodné aktivity alebo luxusné kúpeľné procedúry, či už hľadáte romantický pobyt, rodinnú dovolenku alebo sólo oddych, rezort Bella Bay je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým vašim preferenciám.

Toto konkrétne štúdio s rozlohou 60 m2 sa nachádza na prízemí a ponúka výhľad na more.

Ponorte sa do dokonalého plážového útočiska v rezorte Bella Bay, kde si môžete vychutnať prvotriednu polohu, súkromný prístup na pláž a úchvatný výhľad na more. Zabezpečte si vlastný majetok prostredníctvom zvládnuteľných splátok a ponorte sa do nádhery pulzujúcej promenády Hurghady.

Bella Bay Resort Poloha:

Bella Bay Beach Resort sa nachádza na rušnej turistickej promenáde v Hurghade a ponúka bezpečné a pokojné prostredie, ktoré zaručuje, že všetky vaše potreby sú len na skok.

Turistická promenáda je rušná oblasť, ktorá je známa množstvom voľnočasových aktivít, vďaka čomu je obľúbená u miestnych obyvateľov aj turistov.

Užite si blažené dni na slnkom zaliatej pláži, relaxačné jazdy na bicykli s nádherným výhľadom na more a množstvo obchodov a reštaurácií.

Všetko, po čom túžite, je na dosah ruky - supermarkety, lekárne, banky, školy, telocvične, nemocnice a ďalšie zariadenia od základnej vybavenosti až po luxusné vymoženosti.

Plážový rezort Bella bay je vzdialený len 15 minút jazdy od Sahl Hasheesh, 15 minút od prístavu, 10 minút od medzinárodného letiska Hurghada a 20 minút od El gouna.

Stav projektu a možnosti platby:

Vieme, že každý hosť má jedinečné preferencie, preto ponúkame rôzne platobné plány, ktoré vyhovujú vašim potrebám a rozpočtu. Náš projekt je v súčasnosti pripravený na 80 %. Po dokončení budú jednotky odovzdané v úplne dokončenom stave do dvoch rokov, čo vám umožní okamžite sa nasťahovať a začať si užívať luxusný životný štýl v Bella Bay Resort.

Náš projekt je registrovaný v rámci ekologickej dohody. Zelená zmluva zaručuje nedotknuteľnosť nehnuteľnosti zo strany štátu a potvrdzuje, že nehnuteľnosť v nej uvedená a jej súčasný vlastník sú zapísaní v jednotnom štátnom registri nehnuteľností v Egypte.

*Vybavenie a služby hotela Bella Bay Resort Hurghada:

- Súkromná piesočnatá pláž

- Bazény

- Vodný park

- Kúpele

- Komerčné a obchodné priestory

- Výťahy

- Hotelové apartmány

- Ochrana 24 hodín denne, 7 dní v týždni

- Parkovisko

Investujte do Bella Bay:

Pri zvažovaní investície do nehnuteľnosti zohrávajú významnú úlohu dva kľúčové faktory, ktoré zabezpečujú vysokú návratnosť: poloha nehnuteľnosti a jej financovanie. "Bella Bay Beach Resort" predstavuje presvedčivú príležitosť na bezpečnú investíciu na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade. Vynikajúca poloha rezortu na turistickej promenáde v Hurghade v kombinácii s pôsobivým vybavením, ako je súkromná pláž, bazény, aquapark, kúpele, stravovacie zariadenie, zeleň a obchodná zóna, z neho robia ideálnu voľbu na zhodnotenie nehnuteľnosti aj lukratívny príjem z prenájmu.

Vďaka flexibilnému splátkovému kalendáru, ktorý umožňuje splácať nehnuteľnosť až 4 roky, predstavuje "Bella Bay Beach Resort" atraktívnu investičnú príležitosť. Tento prístup vám umožňuje vysokú návratnosť investície presmerovaním finančných prostriedkov, ktoré by ste inak vynaložili na hotely a rekreačné prenájmy, do vlastníctva rekreačnej nehnuteľnosti. Okrem toho môže nehnuteľnosť slúžiť ako aktívum prinášajúce príjem prostredníctvom prenájmu po zvyšok roka.

Okrem toho, ak sa rozhodnete v nehnuteľnosti bývať, môžete očakávať zaručený nárast jej hodnoty. Je to vďaka vynikajúcej polohe a množstvu zariadení, ktoré rezort ponúka."

Pre viac informácií zavolajte svojmu maklérovi!

O správu nehnuteľností sa postaráme od A po Z. Vo všetkom sa na nás môžete spoľahnúť.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
48 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00