Štúdio apartmán v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13733
33,210 €
Plocha 18 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 194 €
Ročný výnos: 7.0%

Na predaj útulný byt 1+kk v centre mesta Ulcinj, Čierna Hora. Tento byt sa nachádza na 1. poschodí tehlovej budovy so štyrmi podlažiami a jeho celková podlahová plocha je 18,45 m². Úžitková plocha je 18 m².

Byt je vo veľmi dobrom stave a zariadený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie. K dispozícii je moderné elektrické kúrenie a internetové pripojenie.

Nachádza sa v centre obce, čo znamená, že všetko, čo potrebujete, je v pešej dostupnosti - od obchodov cez reštaurácie až po služby.

Ďalšou výhodou tohto bytu je jeho investičný potenciál s garantovaným ročným výnosom 7 % - približne 3 000 €. Byt bude k dispozícii od 30. septembra 2024.

Ulcinj je malebné mestečko na pobreží Jadranského mora, známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, historickým starým mestom a bohatou kultúrnou ponukou. Lokalita je ideálna na trvalé bývanie aj na rekreačné účely. Mesto ponúka širokú škálu aktivít od kúpania a vodných športov až po prechádzky po historických pamiatkach a ochutnávky miestnej kuchyne.

Ak tento apartmán nespĺňa vaše očakávania, neváhajte nás kontaktovať. Ponúkame široké portfólio nehnuteľností v rôznych lokalitách a cenových reláciách. Radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim požiadavkám.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte. Tešíme sa na stretnutie s vami!

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
18 m2
Úžitková plocha
18 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00