Štúdio apartmán v Herceg Novom v tichej lokalite

Herceg Novi, Čierna Hora – ID 12562
86,000 €
Plocha 35 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj garsónku v Herceg Novom, ktorá sa nachádza v pokojnej časti mesta. Tento útulný apartmán s rozlohou 35 m² sa nachádza na druhom poschodí a ponúka pohodlné a praktické bývanie.

Dispozícia bytu: obývacia izba s jedálňou a otvorenou kuchyňou, kúpeľňa a krytý balkón.

Byt je kompletne zariadený a vybavený, predáva sa vrátane všetkého nábytku, čo umožňuje okamžité nasťahovanie bez ďalšieho vybavovania. Parkovanie je pre obyvateľov k dispozícii pred budovou a v okolí.

Byt sa nachádza 695 metrov od mora, čo poskytuje pohodlný prístup na pláž a krásny výhľad. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú obchody, kaviarne, reštaurácie, pošta, autobusová zastávka a ďalšie dôležité inštitúcie, čo vám umožní ľahký prístup ku všetkým potrebným službám.

Tento apartmán predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na bývanie v Herceg Novom s výbornou dostupnosťou všetkých potrebných služieb. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto atraktívneho bytu!

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
1+kk
Plocha
35 m2
Úžitková plocha
34 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00