Štúdio apartmán s balkónom v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13732
44,334 €
Plocha 24 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 259 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný apartmán 1+kk v meste Ulcinj, Čierna Hora. Byt má celkovú podlahovú plochu 24,63 m² a úžitkovú plochu 24 m², nachádza sa na druhom poschodí štvorpodlažného tehlového domu a je vhodný na celoročné bývanie.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú izbu s kuchynským kútom a kúpeľňu. K dispozícii je aj balkón, na ktorom si môžete vychutnať pokojné chvíle s výhľadom na okolie. Byt je čiastočne zariadený a jeho vykurovanie zabezpečujú lokálne elektrické priamovýhrevné kotly.

Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce, čo zabezpečuje rýchly prístup ku všetkým službám a obchodom. K dispozícii je prístup k internetu, verejnej kanalizácii a elektrine. Doprava je zabezpečená po ceste a diaľnici s dobrou dostupnosťou autobusovej dopravy. Vzdialenosť od mora je len 1900 metrov, čo umožňuje ľahký a rýchly prístup na pláže a k vodným aktivitám.

Tento apartmán je vhodný nielen na trvalé bývanie, ale aj ako investičná príležitosť s garantovaným ročným výnosom 7 % alebo cca 3500 EUR. Ponúka ideálnu kombináciu komfortu a výhodnej polohy vo vyhľadávanej lokalite.

Ulcinj je krásne prímorské mesto v južnej časti Čiernej Hory, známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, bohatou históriou a kultúrnymi pamiatkami. Mesto ponúka širokú škálu športových a rekreačných aktivít, od plachtenia a surfovania až po turistiku a návštevu historických pamiatok. Ulcinj je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na život alebo atraktívnu investičnú príležitosť.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto krásnej časti Čiernej Hory, neváhajte nás kontaktovať. Špecializujeme sa na trh s nehnuteľnosťami v tejto oblasti a radi vám poradíme a pomôžeme nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť. Sme tu, aby sme vám poskytli profesionálne služby a zabezpečili, že celý proces kúpy bude hladký a bezproblémový.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť a naplánujte si obhliadku domu ešte dnes!

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
24 m2
Úžitková plocha
24 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00