Štúdio apartmán, 2 poschodie v Ulcinj

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13735
44,334 €
Plocha 24 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/4
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 259 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj útulný apartmán v meste Ulcinj, Čierna Hora. Tento 1-izbový byt sa nachádza na 2. poschodí trojposchodovej tehlovej budovy a má celkovú podlahovú plochu 24,63 m² a úžitkovú plochu 24 m².

Stav budovy je dobrý a je plne vybavený, okamžite k dispozícii na nasťahovanie od 30. septembra 2024.

Interiér bytu zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom a kúpeľňu. Teplota je regulovaná lokálnym elektrickým vykurovaním.

Pre vaše pohodlie je k dispozícii internetové pripojenie a všetky moderné vymoženosti. Vzdialenosť od mora je len 1900 metrov, čo ponúka ideálne možnosti na kúpanie a relaxáciu.

V okolí nájdete širokú sieť obchodov a služieb vrátane jednoduchého dopravného spojenia po diaľnici a ceste. Mesto Ulcinj je známe svojou bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom. Je to jedno z najstarších miest na pobreží Jadranského mora, ktoré očarí návštevníkov svojimi malebnými uličkami, pevnosťami a krásnymi plážami. Ulcinj je známy aj mnohými festivalmi, ktoré sú atraktívne pre turistov aj miestnych obyvateľov.

Tento apartmán je nielen skvelou investíciou do vlastného bývania, ale aj výhodnou investičnou príležitosťou. Garantovaný ročný výnos je 7 %, čo predstavuje približne 4 tisíc EUR ročne, čo z neho robí veľmi atraktívnu ponuku.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v jednej z najkrajších oblastí Čiernej Hory, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme všetky potrebné informácie a zorganizujeme obhliadku nehnuteľnosti. Nechajte sa očariť krásou Ulcinja a využite túto jedinečnú príležitosť.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
24 m2
Úžitková plocha
24 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00