Stavebný pozemok s výhľadom na more v Herceg Novi

Herceg Novi, Čierna Hora – ID 12621
85,000 €
Plocha 558 m2
More 500 m
Obdobie Celoročne

Na predaj je pozemok v lokalite Josice, v blízkosti mesta Herceg Novi. Celková rozloha pozemku je 558 m2 a nachádza sa 500 m od mora. Pozemok má urbanistické a technické podmienky. Na pozemku je možné postaviť zmiešanú budovu s hrubou plochou 250 m2, s jedným nadzemným podlažím. Maximálny počet podlaží: 2 nadzemné podlažia.

Pozemok sa nachádza v blízkosti hlavnej cesty.

Komunikačné siete (voda, elektrina, kanalizácia) sú v blízkosti.

Herceg Novi je malebné prímorské mesto, ktoré sa nachádza na pobreží Boke Kotorskej zátoky v Čiernej Hore. Je známe svojou bohatou históriou, krásnou prírodou a malebnými plážami. Staré mesto Herceg Novi ponúka úzke uličky, historické pamiatky a impozantné pevnosti, ktoré lákajú návštevníkov z celého sveta. Okrem historického dedičstva žije Herceg Novi aj bohatým kultúrnym životom, počas roka sa tu koná množstvo festivalov, koncertov a umeleckých podujatí. Vďaka príjemnému stredomorskému podnebiu a širokej ponuke rekreačných aktivít je Herceg Novi obľúbeným cieľom turistov a tých, ktorí hľadajú druhý domov na pobreží.

Výhľad na more
Áno
Plocha
558 m2
Zastavaná plocha
100 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00