Starožitne zariadený priestranný dom s výhľadom na more v Bar, Šušanj

Šušanj, Čierna Hora – ID 14213
550,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 7+1
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj veľký a priestranný dom v Šušnju, oblasť Bar.

Tento dom s celkovou obytnou plochou 400 m² sa nachádza na pozemku s rozlohou 410 m² a od mora je vzdialený len 500 metrov.

Dom je kompletne zariadený starožitným nábytkom, ktorý je starý viac ako 100 rokov.

Schodisko a podlahy sú vyrobené z kvalitnej žuly. Celý pozemok je obklopený kovaným plotom, ktorý dodáva domu eleganciu a bezpečnosť.

Dom ponúka veľké terasy s nádherným výhľadom na more, upravenú záhradu a vonkajší gril. Je vybavený alarmom a priestrannou garážou.

Dom má ústredné kúrenie na drevo a všetky miestnosti sú klimatizované. Nábytok vrátane postelí a skríň je vyrobený z masívneho dreva, čo podčiarkuje vysokú kvalitu tohto domu.

Dispozícia domu je nasledovná:

- Prízemie: priestranná obývacia izba s priamym vstupom na terasu, veľká kuchyňa s vlastným východom na terasu a do záhrady, špajza, práčovňa a samostatná toaleta.

- 1. poschodie: štyri spálne, každá s vlastnou terasou, šatňou a dvoma kúpeľňami.

- 2. poschodie.

Táto dispozícia poskytuje dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie a zároveň umožňuje vychutnať si krásny výhľad a vonkajší priestor.

Šušanj je pokojná a vyhľadávaná lokalita v blízkosti mesta Bar, ktorá ponúka pokojné bývanie s krásnym výhľadom a blízkosťou mora. Vďaka svojej priestrannosti a pohodliu je tento dom ideálny na rodinné bývanie, ako aj na investíciu na rekreačné účely.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a podporu počas celého procesu kúpy.

Počet podlaží
3
Dispozícia
7+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
400 m2
Pozemok
410 m2
Úžitková plocha
390 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
150 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00