Romance Paris, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 13624
V tomto komplexe zostávajú 3 jednotky

Predstavujeme vám krásne apartmány v komplexe Romance Paris v meste Sveti Vlas. Komplex sa nachádza len 350 metrov od pláže na rozhraní dvoch najobľúbenejších letovísk v Bulharsku - Slnečného pobrežia a Sveti Vlasu.

Romance Paris (Romance Paríž) je luxusný komplex uzavretého typu.
Miesto je jedinečné vďaka kruhovému pohybu horského vzduchu a morského vánku " ružový vietor", čo má za následok vysokú ionizáciu vzduchu - obzvlášť prospešnú pre zdravie a poskytuje podmienky na prevenciu mnohých ochorení dýchacích ciest a pľúc.
Architektúra komplexu je improvizáciou na tému renesancie s nádychom baroka a neoklasicizmu, spojená do jednej elegantnej kompozície. Jemná gradácia tónov a elegantné línie budovy vyžarujú jemnosť. Kované zábradlie s rozmarnými ornamentmi, pôvabné typicky francúzske balkóny, výzdoba fasády a kvety vytvárajú nádherný pocit starého štýlu a romantiky. Fasáda budovy má elegantné osvetlenie a areál je upravený podľa projektu.
Infraštruktúra a vybavenie komplexu: vnútorný vyhrievaný bazén, vonkajší bazén a relaxačná zóna, jacuzzi, reštaurácia "Notre Dame de Paris", 24-hodinová bezpečnostná služba, SPA - turecký kúpeľ, sauna, masáže, hammam, ľadová miestnosť, 24-hodinová recepcia, parkovisko
Presná replika Eiffelovej veže v zmenšenej podobe je ručne vyrobená z ocele. Zmenšená replika Víťazného oblúka, ručne vyrobená a prepracovaná do najmenších detailov, s imitáciou prostredia. Miniatúrna verzia Mostu zaľúbencov cez bazénový komplex. Miniatúrna replika sklenenej pyramídy pred Louvrom, reštaurácia Notre Dame, vstupná hala v štýle Zrkadlovej siene vo Versailleskom paláci.

V našej spoločnosti MY PROPERTY AT MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas sa nachádza v malebnej oblasti bulharského pobrežia - v blízkosti posledných svahov Starej planiny, ktoré mierne klesajú do krištáľovo čistých vôd rozľahlého Čierneho mora. Táto priaznivá kombinácia ponúka veľa slnečných dní (v priemere 260 za rok), chladné večery, čerstvý vzduch a ideálne podmienky na liečbu pľúcnych ochorení.
Okrem ideálneho podnebia, ktoré je blízko Stredozemného mora, má Sveti Vlas zaujímavú históriu. Pred 1800 rokmi tu stála trácka osada na mieste luxusného prístavu a luxusných komplexov. V tomto období bolo mesto známe ako Larissa a skutočné meno patróna obchodu získalo v 14. storočí.
Plážový pás letoviska je dlhý 1,5 km a má šírku až 16 metrov. Krásne pláže s jemným zlatistým pieskom, ktoré podľa Európskej komisie patria k najčistejším a najatraktívnejším pre letnú dovolenku v Bulharsku.
Ak sa chcete zabaviť, Slnečné pobrežie je vzdialené len pár minút jazdy autom, a ak máte radi pamiatky, Nesebar, jedinečný svojím historickým a kultúrnym dedičstvom, je vzdialený 10 km.
V roku 2007 bol v letovisku Sveti Vlas vybudovaný najväčší jachtový prístav v Bulharsku - Marina Dinevi - určený pre 300 jácht. Každoročne od 18. do 20. júla sa vo vodnej ploche zálivu koná regata "Sveti Vlas", ktorú organizuje námorný klub "Nesebar 2000". V auguste sa tu koná zraz superaut. Každoročne 2. mája môžete navštíviť mestský jarmok. Svätý Vlas je európsky vyzerajúce mesto, ktoré má svoje čaro v každom ročnom období. Jeseň je mimoriadne mierna a teplá, jar inšpiruje krásou kvitnúcej vegetácie a v zime vás zasnežené svahy Starej planiny vtiahnu do zimnej rozprávky.

Jednotky v komplexe

Luxusný apartmán s 2 spálňami a výhľadom na bazén, nádherný komplex pre náročných Rimanov Paris, Sveti Vlas
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
58 m2
2+kk
1/5
350 m
105,000 € 110,000 €
Šipka vpravo
Luxusný mezonetový apartmán 5+kk s výhľadom na more, 250 m od pláže, komplex Romance Paris, Sveti Vlas
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
200 m2
3+kk
6/7
250 m
255,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
2 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00