Rodinný dom za skvelú cenu, v blízkosti Karnobatu

Karnobat, Bulharsko – ID 14649
45,000 €
Plocha 50 m2
Dispozícia 2+kk
More 46 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám rodinný dom s celkovou rozlohou 50 m², ktorý sa nachádza v malebnej dedinke Cerkovo, neďaleko mesta Karnobat, len 46 km od pláže a mora. Dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie na vidieku, obklopení krásnou prírodou a priateľskými susedmi.

Hlavné parametre domu:

Dispozícia: 2 izby a kúpeľňa s WC.

Rozloha domu: 50 m².

Pozemok: 800m2 priestranný dvor s ovocnými stromami (slivka a čerešňa).

Vybavenie: nový interiér s kuchynským nábytkom, nové plastové okná, sušička, práčka, umývačka riadu a klimatizácia.

Inžinierske siete: dom je napojený na centrálny vodovod a kanalizáciu.

Vykurovanie: klimatizácia, možnosť inštalácie ďalších vykurovacích telies.

Výhody lokality Čerkovo:

V obci žijú celoročne obyvatelia a je vybavená obchodom s potravinami a kostolom, ktorý zabezpečuje základné potreby aj v zime.

Vzdialenosť do mesta Karnobát je približne 15 km, čo umožňuje ľahký prístup k väčším obchodom, reštauráciám a iným službám.

O regióne Karnobat. Jedinečná kombinácia topografie, klímy a vlastností pôdy poskytuje vynikajúce podmienky na pestovanie hrozna. Oblasť sa môže pochváliť aj bohatou históriou, o čom svedčia početné archeologické nálezy vrátane tráckych kurhanov s červenofigurovou keramikou a vyobrazeniami boha Dionýza.

Carnobat je známy aj vďaka pevnosti Markeli, ktorá okrem ochrannej funkcie slúžila v minulosti aj ako sklad vína. Región ponúka jedinečné podmienky na výrobu vína a je ideálny pre tých, ktorí chcú žiť na pokojnom mieste, ale zároveň si chcú vychutnať bohaté kultúrne a historické dedičstvo tejto oblasti.

O meste Burgas. Mesto je obklopené prírodnými rezerváciami vrátane jazier Burgasko, Atanasovsko a Mandrensko a ponúka bohaté kultúrne a športové vyžitie. Priemerné letné teploty v Burgase dosahujú až 26,7 °C, čo z neho robí ideálnu destináciu na celoročné bývanie alebo dovolenku.

Prečo si kúpiť dom v Cerkove prostredníctvom spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI?

Naša spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností v celom Bulharsku vrátane Svätého Vlasu, Slnečného pobrežia, Nesebaru, Ravdy, Aheloy, Pomoria a okolitých oblastí. Poskytujeme kompletné služby od právneho poradenstva, pomoci pri kúpe, prenájme nehnuteľností až po popredajný servis. Naši odborníci s dlhoročnými skúsenosťami a prítomnosťou priamo v Bulharsku vám pomôžu pri každom kroku vašej investície.

Ak hľadáte svoj vysnívaný domov v Bulharsku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme podrobnejšie informácie a dohodneme osobnú obhliadku!

Počet podlaží
1
Dispozícia
2+kk
Plocha
50 m2
Pozemok
800 m2
Úžitková plocha
50 m2
Zastavaná plocha
50 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00