Rodinný dom s niekoľkými apartmánmi na predaj v Ulcinji

Ulcinj, Čierna Hora – ID 13905
380,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia iný
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 2217 €
Ročný výnos: 7.0%

Ak hľadáte priestranný a pohodlný dom v blízkosti Veľkej pláže v Ulcinji? Tento úžasný viacgeneračný obytný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné a pohodlné bývanie v krásnom prostredí.

Popis nehnuteľnosti: V blízkosti centra mesta Ulcinj je situovaný rodinný dom s rozľahlým pozemkom, ktorý je vhodný na bývanie:

V suteréne sa nachádza kuchyňa, práčovňa a špajza s celkovou rozlohou 41 m2. Táto časť domu ponúka praktický priestor na uskladnenie a zabezpečenie čistoty v domácnosti.

Na prvom poschodí sa nachádza priestranný trojizbový byt s rozlohou 85 m2. Tento byt má dve moderné kúpeľne a pôsobivý balkón s výhľadom na okolitú krajinu s rozlohou 20 m2. Je to ideálne miesto na oddych po dlhom dni.

Druhé poschodie pozostáva z plochy 85 m2, ktorá je rozdelená na tri samostatné apartmány, každý s vlastným balkónom. Táto časť domu poskytuje rôzne možnosti na bývanie alebo investíciu.

Tretie poschodie s rozlohou 82 m2 ponúka tiež tri apartmány s balkónmi a nádherným výhľadom na more. Tu si môžete vychutnať osviežujúcu morskú panorámu a nádherné západy slnka.

Tento rodinný dom sa nachádza približne 800 metrov od nádhernej Veľkej pláže, čo z neho robí ideálnu lokalitu pre milovníkov mora a slnka. Dom sa ponúka kompletne zariadený, čo znamená, že noví majitelia môžu okamžite využívať výhody tohto úžasného domu.

Či už hľadáte nový domov pre svoju rodinu, alebo investičnú príležitosť v turisticky atraktívnej lokalite, tento dom má všetko, čo potrebujete. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti.

Najjužnejšie mesto na čiernohorskom pobreží je Ulcinj, ktorého história siaha hlboko do dávnej minulosti. Toto miesto bolo vďaka svojej mimoriadnej strategickej polohe v nasledujúcich storočiach cieľom mnohých vojenských výprav a pokusov o jeho ovládnutie.

Ulcinj a jeho okolie sú jednou z najdôležitejších turistických oblastí Čiernej Hory. Okrem starobylých pamiatok a zachovalej prírody sem návštevníkov lákajú najmä ideálne podmienky na letný pobyt pri mori. Vzhľadom na miestne podnebie (ročne je tu 217 slnečných dní a priemerná teplota je 26 °C) trvá kúpacia sezóna od apríla do konca októbra. Priamo v meste sa nachádza 600 m dlhá Malá pláž, ktorá sa vyznačuje veľmi pozvoľným klesaním do mora. Pláž lemuje promenáda s množstvom reštaurácií, barov a kaviarní.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Vieme vám profesionálne a férovo poradiť pri výbere. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez starostí. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
4
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
350 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
290 m2
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
90 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00