Rodinný dom po rekonštrukcii s krásnou záhradou, 25 km od Burgasu

Dyulevo, Bulharsko – ID 13411
148,500 €
Plocha 1200 m2
Dispozícia 4+kk
More 25 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám zariadený dvojpodlažný rodinný dom v obci Dyulevo, 25 km od Burgasu a pláže s tromi spálňami, krbom, zrekonštruovaný, letnou kuchyňou, priestorom na opaľovanie, parkoviskom. Pozemok má 1200 m2

Dom sa nachádza v ekologicky čistej oblasti obce Dyulevo. Oblasť je preferovaná kvôli blízkej vzdialenosti do mesta, s pravidelnou autobusovou dopravou a výborným stavom asfaltovej cesty v blízkosti obce. V obci žije viac ako 500 obyvateľov, časť z nich sú cudzinci.

Rozmery:

Rozmery: 80 m2 na prvom poschodí

80 m2 na druhom poschodí

40 m2 letná kuchyňa s grilom

spolu 200 m2

Dispozičné riešenie:

1. poschodie - obývacia izba s jedálňou, krb s vodným plášťom a radiátormi, kuchyňa a toaleta

2. poschodie - tri izby s nainštalovanou klimatizáciou, radiátory napojené na krb, kúpeľňa s WC

Podlažia sú prepojené točitým schodiskom z kovaného železa a dreva a prístup na strop je cez skrytý inštalačný rebrík. Bola položená vonkajšia tepelná izolácia, hydroizolácia, bezpečnostný systém CMO a dovybavenie celého domu kamerami pre bezpečnosť obyvateľov.

Vybudoval sa dvojitý automatický odvodňovací systém na ochranu domu pred vodou, plastové okná, nainštalovala sa satelitná televízia. Úplne nová strecha s nemeckými škridlami so zárukou, ako aj ďalší prístrešok na pozemku. Dom má nový vodovod napojený na hlavnú kanalizáciu obce. Nové oplotenie a nová pešia zóna pred pozemkom, asfaltová cesta k pozemku a pred pozemkom.

Zariadenie je tiež vo vysokom štandarde bez nutnosti výmeny a vo výbornom stave.

Samostatná budova (dokument ) určená na letnú kuchyňu s jedálňou a za ňou priestor na slnenie s pieskom a vonkajšou sprchou. Obrovské parkovisko posiate bielymi kameňmi. Dom bol kompletne zrekonštruovaný a udržiavaný s veľkým vkusom, kvalitou a precíznosťou v každom detaile.

Za domom je zvyšok pozemku vysadený širokou škálou ovocných stromov, ako sú jablone, slivky, čerešne, broskyne, marhule, kdoule, figy, kivi a ďalšie. Je tu aj priestor na zeleninovú záhradu.

Celý dom je obklopený kvetmi, trávnikom, palmami a rôznymi druhmi exotických rastlín a stromov.

Všetko vytvorené s veľkou starostlivosťou a vkusom.

Odporúčame

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
1200 m2
Pozemok
1200 m2
Úžitková plocha
200 m2
Zastavaná plocha
200 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00