Projekt nádherného 1+kk, na predaj na splátky, komplex Emilia Romana Avenue Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 13582
Plocha 37 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 1/5
More 200 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Drahí priatelia! Pozdravujem Angelinu a Cvetomíra z My Real Estate By The Sea!

Máme pre vás skvelú správu, skvelú ponuku! Predaj priamo od developera bez provízie od kupujúceho - predstavujeme vám náš nový projekt, siedmy v poradí, EMILIA ROMANA AVENUE.

Tento výnimočný komplex bude stáť na jednom z najkrajších miest na Slnečnom pobreží, len 200 metrov od zlatých piesočných dún a širokej pláže. Na ploche 4020 m² vyrastie šesťposchodová budova v modernom štýle, inšpirovaná slávnym 5. Avenue v New Yorku. Luxus, elegancia a nadčasový dizajn sú charakteristickými znakmi hotela EMILIA ROMANA AVENUE.

Tento konkrétny 1-izbový byt s rozlohou 37,98 m² sa nachádza na prvom poschodí a ponúka všetko, čo si náročný klient môže priať - od kvalitných materiálov až po úžasný interiér a exteriér. Veľké okná poskytujú dostatok prirodzeného svetla a vytvárajú príjemnú domácu atmosféru.

Komplex bude zahŕňať 109 bytov rôznych dispozícií a expozícií vrátane štúdií, jednoizbových, dvojizbových a štvorizbových bytov. Každý apartmán má vonkajšiu terasu s výhľadom na bazén alebo krásnu záhradu. Recepcia a kancelária staviteľa priamo na mieste zabezpečujú komfort a bezpečnosť pre všetkých obyvateľov.

A teraz to najlepšie - tento byt môžete získať na splátky!

Splátkový kalendár je navrhnutý tak, aby vyhovoval vašim finančným potrebám a umožnil vám užívať si svoj nový domov hneď po zaplatení prvej splátky. Prvá splátka predstavuje 35 % z celkovej ceny, čo je 23 870 €. Zvyšok sumy môžete zaplatiť do troch rokov bez akéhokoľvek navýšenia.

Výhody tohto splácania sú obrovské:

Finančne nezaťažené: nemusíte sa stresovať vysokou jednorazovou splátkou. Splácanie je rozložené na tri roky, čo vám umožňuje lepšiu kontrolu nad vašimi financiami.

Okamžité využívanie nehnuteľnosti: Po zaplatení prvej splátky môžete svoj nový byt začať okamžite využívať - či už na dovolenku, trvalé bývanie alebo ako investíciu s príjmom z prenájmu.

Flexibilita a bezpečnosť. Všetko je jasne stanovené a garantované bez skrytých poplatkov.

EMILIA ROMANA AVENUE ponúka nielen moderné a štýlové bývanie, ale aj skvelú investičnú príležitosť. Očakávaný výnos z prenájmu je približne 4,5 % ročne s možnosťou stabilného nárastu hodnoty nehnuteľnosti o 7 % ročne. Okrem toho vám môže priniesť úsporu až 100 000 korún na vlastnú dovolenku v závislosti od vašich potrieb.

Pre tých, ktorí chcú niečo navyše, ponúkame možnosť dokúpenia nábytkového balíka podľa návrhu investora a ďalšie služby vrátane podzemného parkovania a skladovacích priestorov.

Slnečné pobrežie, kde sa projekt nachádza, je jedným z najvyhľadávanejších miest bulharského Čierneho mora. Dlhé pláže s jemným pieskom, ideálne pre rodiny s deťmi, blízkosť historického Nesebaru a živá promenáda s množstvom reštaurácií a kaviarní - to všetko robí z tohto letoviska ideálne miesto nielen na dovolenku, ale aj na investíciu.

Sme MY PROPERTY BY THE SEA, Bulhari pôsobiaci v Bulharsku po celý rok, a sme tu, aby sme vám pomohli investovať do tej správnej nehnuteľnosti. Máme stovky spokojných klientov, bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľností a naše služby sa nekončia podpisom zmluvy. Postaráme sa o vás od A po Z - od kúpy, cez prenájom až po správu nehnuteľnosti.

Neváhajte a staňte sa s nami súčasťou tohto úžasného projektu!

Dobrý deň, Angelina a Tsvetomir

Podlažie
1
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Plocha
37 m2
Úžitková plocha
33.43 m2
Terasa
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00