Pieskové ľalie, Sozopol, Bulharsko

Sozopol, Bulharsko – ID 13750
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám krásne apartmány v luxusnom komplexe Sand Lilies v bulharskom Sozopole.

Komplex Sand Lilies je elitný komplex nachádzajúci sa v meste Sozopol, na krásnej pláži Smokinya. Územie "Sand Lilies" hraničí s chránenou oblasťou, kde rastú vzácne rastliny. Jeho poloha vytvára vynikajúce podmienky na oddych a relaxáciu.
Komplex vám a vašim hosťom ponúka:
zelený areál s alejami a exotickými rastlinami
bazén pre dospelých a deti, zónu na opaľovanie a relaxáciu
hrište
spa centrum
reštauráciu, kaviareň, bar, obchody
posilňovňu
24-hodinovú ochranu
parkovisko

V spoločnosti MOJE REAL ESTATE U MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek tak, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.
Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Sozopol - malebné historické a rybárske mesto sa nachádza 35 km južne od Burgasu. Leží na skalnatom polostrove sopečného pôvodu. Dodnes sa tu nachádzajú významné pamiatky pripomínajúce helénske obdobie. Okrem toho tu stále žije významná grécka komunita. Stará časť mesta bola vyhlásená za architektonickú a historickú rezerváciu, chránenú UNESCO.
Kľukaté úzke uličky starého mesta vyžarujú jedinečnú atmosféru a osobitosť. Budovy pozostávajú z množstva pôvodných domov z 18. a 19. storočia s drevenými soklami a drevenými vystupujúcimi podlahami tesne na seba. Drevom obložené domy v úzkych uličkách, figovníky v záhradách za kamennými múrmi, domáce vinice a malebné zákutia, tiché taverny na útese nad vlnami, rybári vyplávajúci za úsvitu na more, umelci vystavujúci svoje diela v galériách na ulici, staré ženy vytvárajúce priamo pred vašimi očami nádherné pletené alebo háčkované obrusy. To všetko nájdete v Sozopole.
Romantiku môže rýchlo vystriedať bujarý nočný život v mnohých baroch, reštauráciách a diskotékach. Počas letnej sezóny sa tu koná množstvo festivalov, koncertov a iných kultúrnych podujatí.
Za zmienku stoja aj miestne krásne pláže. Sú priestranné a pokryté jemným zlatistým pieskom. Veľmi obľúbené sú tu kurzy potápania vedené profesionálnymi inštruktormi.

Jednotky v komplexe

2+kk s výhľadom na more, prvá línia, krásny komplex Sand Lilies, Sozopol
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
71 m2
2+kk
3/5
10 m
235,000 € 282,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00