Pekný byt s vlastným parkoviskom, Pržno, pri Budve, Čierna Hora

Budva, Pržno, Čierna Hora – ID 14459
205,000 €
Plocha 53 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán s jednou spálňou o rozlohe 53 m², ktorý sa nachádza na 3. poschodí moderného bytového domu v Pržnej, Budva. Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu, jedáleň, kuchyňu, jednu spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s nádherným výhľadom na more a okolité hory. Byt je kompletne zariadený a predáva sa vrátane všetkého nábytku, čo umožňuje okamžité bývanie alebo prenájom.

V cene je zahrnuté aj garážové státie, ktoré poskytuje pohodlné parkovanie.

Apartmán sa nachádza len 300 metrov od mora, čo poskytuje skvelú dostupnosť na pláž. V blízkosti apartmánu sa nachádzajú obchody, kaviarne a reštaurácie, takže táto nehnuteľnosť je ideálna nielen na dovolenkové pobyty, ale aj na trvalé bývanie. Krásny výhľad na more a hory dodáva tomuto apartmánu jedinečnú atmosféru na každodenné bývanie alebo turistický prenájom.

Pržno, ktoré sa nachádza neďaleko Budvy, je malebná prímorská dedinka známa svojou pokojnou atmosférou a krásnymi plážami. Vďaka svojej polohe medzi mestami Sveti Stefan a Budva ponúka výbornú dostupnosť k hlavným turistickým atrakciám, pričom si zachováva pokojné prostredie ideálne na relaxáciu. V oblasti sa nachádzajú aj luxusné hotely, skvelé reštaurácie a prírodné parky, vďaka čomu je Prazno obľúbenou lokalitou na kúpu nehnuteľností.

Čierna Hora je obľúbenou destináciou pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri mori a vysokú potenciálnu návratnosť investícií. Región Budva je známy svojou krásnou prírodou, stredomorským podnebím a bohatými kultúrnymi a turistickými atrakciami. Investícia do nehnuteľností v tejto oblasti je výhodná nielen pre vlastné bývanie, ale aj pre krátkodobé turistické prenájmy.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľností v Čiernej Hore. Špecializujeme sa na luxusné apartmány pri mori, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy. Poskytneme vám profesionálne poradenstvo, právnu podporu a pomoc pri výbere ideálnej nehnuteľnosti. Zabezpečíme, aby kúpa vašej nehnuteľnosti prebehla bez komplikácií.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť ideálny domov alebo investíciu v Čiernej Hore

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
53 m2
Úžitková plocha
50 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
2 km
Lekár
4 km
Kaviareň
440 m
Reštaurácia
240 m
Bar
510 m
Škola/škôlka
410 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00