Odovzdanie projektu koniec roka 2024, luxusný, nový 2+kk, La Bella resort

Hurghada , Egypt – ID 14326
65,000 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Jedinečná ponuka! Projekt bude dokončený do konca roka 2024!

Tento úžasný a úplne nový apartmán s celkovou rozlohou 64 m2 sa nachádza na štvrtom poschodí v novom luxusnom rezorte La Bella pri turistickej promenáde v Hurghade.

Apartmán pozostáva z jednej spálne, jednej kúpeľne, otvorenej kuchyne, obývacej izby a balkóna s výhľadom na more.

Apartmán je vhodný pre záujemcov o pokoj, luxus, investíciu a prvotriednu polohu.

Byt sa bude odovzdávať v kompletne dokončenom stave s najkvalitnejšími materiálmi a má prepracovaný moderný dizajn, kde si užijete priestor za každým rohom. Radi vám pomôžeme s nábytkom a zariadením za perfektnú cenu ( cca 4000 €).

Projekt je v záverečnej fáze s 80 % dokončenosťou.

Investícia do nehnuteľnosti môže byť lukratívnym rozhodnutím, ale kľúčom k úspechu je výber správnej lokality a financovanie nehnuteľnosti. La Bella Resort v Hurghade je bezpečnou možnosťou investície, ktorá ponúka veľký potenciál vysokých výnosov. Pozrime sa bližšie na to, prečo:

Po prvé, rezort má výhodnú polohu v srdci rušnej turistickej promenády v Hurghade. Táto vynikajúca poloha ponúka ľahký prístup k množstvu zariadení vrátane reštaurácií, barov, supermarketov, lekární, bazárov, kaviarní, klubov a nákupných centier. Vďaka všetkému, čo potrebujete, v pešej vzdialenosti je rezort La Bella ideálnou základňou pre každého, kto chce investovať do nehnuteľností v Hurghade.

Po druhé, La Bella Resort je jednou z najvyhľadávanejších nehnuteľností v meste a ponúka udržateľný nárast cien, ktoré sa zaručene zvýšia do konca roka 2024, keď bude celý projekt odovzdaný. Či už hľadáte trvalé bydlisko alebo rekreačný dom, investícia do La Bella Resort je rozumnou voľbou, ktorá sľubuje veľké výnosy v krátkom čase.

Napokon, La Bella Resort ponúka služby správy nehnuteľností, ktoré vám umožnia krátkodobo alebo dlhodobo prenajímať svoje nehnuteľnosti kdekoľvek na svete. Vďaka tomu ide o bezproblémovú investičnú možnosť, ktorá môže generovať stabilný tok príjmov bez toho, aby ste museli byť fyzicky prítomní v meste. Stručne povedané, investovanie do rezortu La Bella je rozumná voľba, ktorá ponúka dokonalú kombináciu lokality, cenovej dostupnosti a potenciálu vysokých výnosov.

Rezort La Bella sa nachádza na jednom z najlepších miest v Hurghade, pri turistickej promenáde Hurghady. Turistická promenáda Hurghada so širokou ponukou reštaurácií, barov, supermarketov, lekární, bazárov, kaviarní, klubov a nákupných centier robí všetko, čo by ste kedy mohli potrebovať, v pešej vzdialenosti od miesta, kde sa nachádzate.

Len 400 metrov od pláže, 10 minút od nákupného centra Senzo, 10 minút od medzinárodného letiska Hurghada, 5 minút od oblasti Elkawthar, 30 minút od Elgouna a 15 minút od Sahl Hasheesh.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
51 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00