Na predaj krásny trojpodlažný dom s bazénom v tichej lokalite Dobre Vode, Čierna Hora

Dobra Voda, Čierna Hora – ID 14432
240,000 €
Plocha 194 m2
Dispozícia 5+kk
More 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny trojpodlažný dom s celkovou rozlohou 194 m², ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 300 m². Tento dom je ideálny na rodinné bývanie alebo rekreačné sídlo a poskytuje dostatok priestoru a pohodlia pre celú rodinu. Vďaka premyslenému dispozičnému riešeniu je táto nehnuteľnosť skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie a zároveň blízkosť mora.

Prvé poschodie tvorí priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorá vytvára vzdušný otvorený priestor ideálny na spoločné chvíle. Nachádza sa tu aj kúpeľňa, komora a priamy vstup na dvor so záhradou a bazénom, ktorý ponúka priestor na oddych a zábavu na čerstvom vzduchu.

Druhé poschodie ponúka tri útulné spálne a kúpeľňu, ktoré poskytujú potrebné pohodlie a súkromie pre všetkých členov rodiny. K dispozícii je aj priestranná terasa s nádherným výhľadom na okolitú krajinu, ideálna na relaxáciu.

Tretie poschodie je jedinečné vďaka veľkej izbe s vlastnou kúpeľňou a terasou s rozlohou 25 m², ktorá ponúka ďalšie súkromie a priestor pre hostí alebo môže slúžiť ako pracovný priestor či ateliér.

Vnútorné schodisko poskytuje jednoduchý prístup na všetky poschodia. Vďaka funkčnému usporiadaniu je dom vhodný na trvalé bývanie aj ako rekreačné sídlo.

Vlastniť nehnuteľnosť v lokalite Dobré Vode prináša množstvo výhod. Okrem krásnych pláží a príjemného stredomorského podnebia je táto oblasť známa svojou pokojnou atmosférou, ktorá je ideálna na rekreáciu a únik od každodenného zhonu. Nehnuteľnosti v blízkosti mora sú vysoko cenené a majú potenciál na prenájom alebo ako dlhodobá investícia. Tento dom s bazénom a terasami poskytuje ideálne prostredie na oddych a rodinnú dovolenku.

Dobre Vode je malebná oblasť v Čiernej Hore, ktorá je vyhľadávaná pre svoje krásne pláže, pokojné prostredie a čisté more. Miesto ponúka výborné podmienky na kúpanie, potápanie a iné vodné športy. Vďaka svojej polohe v blízkosti mesta Bar a ďalších významných miest poskytuje všetku potrebnú infraštruktúru - od obchodov a reštaurácií až po rekreačné zariadenia. Je to skvelá lokalita pre rodiny a tých, ktorí hľadajú druhý domov alebo rekreačnú nehnuteľnosť.

Čierna Hora sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou na investovanie do nehnuteľností, najmä vďaka svojej krásnej prírodnej scenérii, príjemnému podnebiu a rastúcemu cestovnému ruchu. Oblasti ako Dobre Vode ponúkajú vynikajúce možnosti na výstavbu rekreačných domov, ale aj na dlhodobé investície vďaka rastúcemu záujmu o nehnuteľnosti pri mori. Čierna Hora je známa svojou priateľskou atmosférou, bohatou kultúrou a výbornou dostupnosťou.

S Mojenemovitostumore ponúkame komplexné služby pri hľadaní vašej ideálnej nehnuteľnosti v Čiernej Hore. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti pri pláži a máme dlhoročné skúsenosti na trhu s nehnuteľnosťami. Pomôžeme vám nájsť ideálny dom alebo apartmán, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky - či už hľadáte rodinný dom, rekreačný dom alebo investičnú nehnuteľnosť s vysokým potenciálom výnosu.

Ak máte záujem o tento dom v Dobrej Vode, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Ak hľadáte inú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť dom, ktorý spĺňa vaše špecifické požiadavky

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Plocha
194 m2
Pozemok
300 m2
Úžitková plocha
185 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
80 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00