Mezonet 3+kk, v blízkosti lyžiarskeho vleku a národného parku Pirin, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13952
128,000 €
Plocha 110 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/5
Zjazdovka 700 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám kompletne a luxusne zariadený mezonet 3 + kk so skvelou polohou v blízkosti lyžiarskeho areálu, v tesnej blízkosti národného parku Pirin. Apartmán sa nachádza na štvrtom poschodí a pozostáva z: na prvom poschodí- priestranná obývacia izba s plne vybaveným kuchynským kútom. Z obývacej izby je vstup na priestrannú terasu, z ktorej je jedinečný výhľad na celé mesto a hory. Na tej istej úrovni sa nachádza aj malá kúpeľňa s WC. Na druhej úrovni sa nachádza podesta, z ktorej sa vchádza do dvoch spální a kúpeľne. Obe izby majú veľké okná, vďaka ktorým sú svetlé a teplé. Na druhom poschodí sa nachádza kúpeľňa s toaletou. Na prvom poschodí sa nachádzajú peletové kachle.

V komplexe sa nachádza recepcia, bezpečnostná služba a parkovacie plochy, prístup do komplexu je obmedzený závorou.

Poplatok za údržbu je 10 €/m2 ročne.

Skvelá investičná nehnuteľnosť, ktorú môžete využiť na trvalé bývanie, prenájom alebo rekreáciu!

O správu nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

A ešte niečo o Bansku:

Bansko sa nachádza v nadmorskej výške 927 metrov, v údolí, kde sa stretávajú tri pohoria - Pirin, Rodopy a Rila.

Na jednej strane Rodopy, na druhej strane Rila s najvyšším vrchom Balkánskeho polostrova Musala (2925 m) a na tretej strane Pirin.

Mesto Bansko je hlavným administratívnym a kultúrno-ekonomickým centrom regiónu.

Nachádza sa 161 km južne od letiska v Sofii a 56 km juhovýchodne od Blagoevgradu, s ktorým má dobré spojenie.

Bansko je obľúbenou destináciou, pretože je blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora. 6 km od Banska sa nachádzajú horúce minerálne pramene.

Pretože v Bansku je všetko!

Zimná turistika

Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe je Bansko jedným z najobľúbenejších stredísk. Strediská sú zaradené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. S dĺžkou zjazdoviek od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii spomedzi 400 skúmaných stredísk. Bansko ponúka 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrú lyžiarsku školu a lyžiarsky obchod, ktorý je k dispozícii lyžiarom a snowboardistom.

Na zjazdovky, ktoré sú perfektne upravené a bezchybne vybavené, prepravuje hostí rýchlo a pohodlne 27 km moderných vysokokapacitných vlekov.

Lyžiarsky areál má celkom 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú možnosť nepretržitého zjazdu v dĺžke 16 km. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.

Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, šesť vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii je mobilný kolotoč, nové detské vleky a detská škôlka.

Podlažie
4
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
110 m2
Úžitková plocha
96.8 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00