Luxusne zariadený mezonet 3+kk s krbom, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13955
140,000 €
Plocha 115 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
Zjazdovka 1 200 m
Poplatok za služby 5 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám luxusne zariadený mezonet 3 + kk s celkovou rozlohou 115 m2 v komplexe Saint John Park. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí a pozostáva z:

na prvom poschodí- priestranná obývacia izba s krbom a plne vybaveným kuchynským kútom, Z obývacej izby je prístup na dve priestranné terasy, z ktorých je jedinečný výhľad na celé mesto a hory. Na tej istej úrovni sa nachádza kúpeľňa s toaletou, samostatná miestnosť prerobená na pracovňu tiež s priestrannou súkromnou terasou, komora. Priestor medzi dvoma podlažiami bol využitý a prerobený na samostatnú izbu s posteľou a pracovným kútom. Na druhej úrovni sa nachádza podesta, z ktorej sa vchádza do spálne a kúpeľne s WC, šatne.

Komplex sa nachádza vo východnej časti lyžiarskeho strediska Bansko a je situovaný tak, že zo všetkých strán je úžasný výhľad na pohoria Pirin a Rila.

V blízkosti sa nachádza hotel "Saint John Hill" s celoročným SPA centrom, bazénom a reštauráciou. Komplex sa nachádza na hranici národného parku Pirin, priehrada Krinets so známou reštauráciou je vzdialená len 5 minút chôdze, štartovacia stanica lanovky a nákupné ulice sú vzdialené len 15 minút chôdze.

Poplatok za údržbu je 5 €/m2 ročne.

Skvelá investícia do bytu, ktorý môžete využívať na trvalé bývanie alebo úspešne prenajímať!

Bansko je obľúbenou destináciou, pretože je blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora. 6 km od Banska sa nachádzajú horúce minerálne pramene.

Zimná turistika

Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe je Bansko jedným z najobľúbenejších stredísk. Strediská sú rozdelené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. S dĺžkou zjazdoviek od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii skúmaných stredísk. 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrá lyžiarska škola a lyžiarom a snowboardistom k dispozícii lyžiareň.

27 km moderných vysokokapacitných vlekov prepraví hostí rýchlo a pohodlne na zjazdovky, ktoré sú perfektne upravené s bezchybným vybavením.

Lyžiarsky areál má celkom 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú možnosť nepretržitého zjazdu v dĺžke 16 km. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.

Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, 6 vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii sú nové detské vleky a detská škôlka.

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
115 m2
Úžitková plocha
101.2 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
560 m
Lekár
1 km
Kaviareň
950 m
Reštaurácia
70 m
Bar
760 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00