Luxusná vila v oblasti Lustica Bay Botanica

Luštica, Čierna Hora – ID 14342
1,652,000 €
Plocha 176 m2
Dispozícia 5+kk
More 700 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj modernú vilu v prestížnej lokalite zálivu Luštica, konkrétne v oblasti Botanika, s výhľadom na tretiu a štvrtú jamku golfového ihriska a krásne Jadranské more. Táto výnimočná nehnuteľnosť ponúka luxusné bývanie v kombinácii s prírodou a prvotriednymi službami.

Vila ponúka otvorený koncept obývacej izby a jedálne, ktorý vytvára priestranný a vzdušný interiér. Podlahy v obytných priestoroch a spálňach zdobí elegantná dlažba. Kuchyňa je od renomovanej značky Nolte alebo podobnej, vybavená spotrebičmi Miele. Vstupná hala, kúpeľne a kuchyňa sú pokryté keramickou dlažbou najvyššej kvality a v týchto priestoroch je elektrické podlahové kúrenie pre maximálny komfort.

Priestranné balkóny a terasy ponúkajú ideálne miesto na oddych s úchvatným výhľadom na more. K vile patrí súkromný bazén, tradičná kamenná terasa, vonkajšia sprcha a vonkajšia jedáleň. Dom má aj vnútorné úložné priestory pre maximálne pohodlie.

Platobné podmienky:

- Platobné podmienky: 20 % pri podpise kúpnej zmluvy

- Zvyšných 80 % je možné zaplatiť do 2 rokov po odovzdaní nehnuteľnosti

- Platby sa uskutočnia v 16 štvrťročných splátkach

Tento flexibilný splátkový kalendár vám umožní rozložiť si zvyšné splátky na dlhšie obdobie a prispôsobiť tak financovanie vašim možnostiam. Ak máte záujem o viac informácií alebo máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, náš tím vám rád poskytne podrobné poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy.

Zátoka Luštica predstavuje ideálnu lokalitu pre tých, ktorí hľadajú pokojný stredomorský životný štýl spájajúci tradíciu s modernými vymoženosťami. Tento jedinečný projekt je výsledkom starostlivej práce spoločnosti Orascom Development, ktorá má bohaté skúsenosti s vytváraním integrovaných komunít. Luštica Bay je postavená s ohľadom na dlhodobý a udržateľný rast a ponúka dokonalú harmóniu medzi prírodou, inováciami a komfortom.

Vila sa nachádza v novej rezidenčnej štvrti s názvom The Peaks, ktorá ponúka architektonicky výrazné domy a elegantný interiérový dizajn. Oblasť je starostlivo zasadená do členitej krajiny na svahu a poskytuje úchvatný výhľad na rozmanitý terén a Jadranské more. V tesnej blízkosti sa nachádza pripravované 18-jamkové golfové ihrisko, prvé svojho druhu v Čiernej Hore.

Botanika, prémiová rezidenčná oblasť The Peaks, prináša nový štandard bývania. Ponúka nádherné vily, trojizbové meštianske domy so súkromnými bazénmi a jedno- až trojizbové apartmány. Tieto rezidencie sú navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť a sú postavené z prírodných materiálov, ako je kameň a drevo. Botanika poskytuje pokoj a súkromie a zároveň sa nachádza v blízkosti nového centra mesta s obchodmi, športovými zariadeniami a reštauráciami.

Záliv Luštica je ideálnym miestom na bývanie a investovanie vďaka svojej výnimočnej polohe a rastúcemu záujmu turistov o túto oblasť. Jej malebné pláže, golfové ihrisko a športové zariadenia zaručujú nielen pohodlné bývanie, ale aj skvelú príležitosť na rekreačný prenájom.

Zátoka Lustica v kocke:

- Prémiové vily a apartmány

- Golfové ihrisko, plážový klub a prvotriedne služby

- Skvelý prístup k prírodným krásam Čiernej Hory

- Vysoký investičný potenciál

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa vaše špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov v zálive Luštica alebo v akejkoľvek inej oblasti. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
176 m2
Pozemok
250 m2
Úžitková plocha
149.05 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
85 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00