Krásny byt 2+kk, v žiadanej lokalite, komplex Polar Star, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14433
111,500 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/7
More 300 m
Poplatok za služby 12 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame krásny apartmán 2+kk v obľúbenom komplexe Polar Star, Sveti Vlas, Bulharsko

V našej exkluzívnej ponuke máme moderný apartmán 2+kk s celkovou podlahovou plochou 48 m2, z toho úžitková plocha je 42,24 m2, vo veľmi žiadanom komplexe Polar Star v meste Sveti Vlas, v okrese Burgas, Bulharsko. Byt je v súkromnom vlastníctve a nachádza sa na prízemí sedemposchodovej tehlovej budovy.

Byt je vo výbornom stave a je plne vybavený moderným a vkusným nábytkom. Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s plne vybaveným kuchynským kútom, útulnú spálňu, kúpeľňu s WC a balkón, ktorý ponúka príjemné posedenie a výhľad na okolie.

Vybavenie komplexu Polar Star:

Recepcia a 24-hodinová bezpečnostná služba.

Upravené zelené plochy a záhrady

Bazén s vybavením pre všetkých obyvateľov

Blízkosť miestnych reštaurácií, obchodov a služieb

Tento apartmán sa nachádza len 300 metrov od krásneho piesočnatého pobrežia, čo poskytuje rýchly a jednoduchý prístup ku kúpaniu a plážovým aktivitám. Sveti Vlas je známy svojimi čistými plážami, vynikajúcou klímou a skvelými podmienkami na letnú dovolenku aj celoročné bývanie.

Občianska vybavenosť v okolí: V blízkosti apartmánu nájdete školu, škôlku, zdravotnícke zariadenia, poštu, supermarkety, obchody a ďalšie služby. Miestna doprava je veľmi dobre dostupná: MHD, autobusy a ľahký prístup k hlavným cestám.

Byt je napojený na verejnú kanalizáciu, má štandardnú elektrinu 230 V a vykurovanie je zabezpečené lokálnymi elektrickými prostriedkami. Poplatok za údržbu je 12 EUR za m² ročne, čo je primeraná suma za všetky výhody a služby komplexu.

Byt je k dispozícii ihneď, takže ho môžete začať využívať ihneď, či už ako investíciu, rekreačnú nehnuteľnosť alebo miesto na trvalé bývanie.

Prečo investovať do nehnuteľnosti pri mori od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA? Naša realitná kancelária sa špecializuje na kvalitné a overené nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora. Pomôžeme vám s kúpou, prenájmom a správou nehnuteľností v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalších. Sme miestni odborníci a poskytujeme kompletné služby vrátane popredajnej podpory.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás kontaktujte ešte dnes! Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť nehnuteľnosť v jednej z najvyhľadávanejších lokalít na bulharskom pobreží.

Podlažie
1
Počet podlaží
7
Dispozícia
2+kk
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
42.24 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00