Krásna vila s bazénom a panoramatickým výhľadom na more, Zagora, Kotor

Zagora, Čierna Hora – ID 14221
750,000 €
Plocha 800 m2
Dispozícia 3+1
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásnu samostatne stojacu vilu v idylickej lokalite v meste Zagora v regióne Kotor, Čierna Hora.

Tento tehlový dom sa nachádza na priestrannom pozemku s rozlohou 800 m², z toho zastavaná plocha je 75 m² a obytná plocha 150 m², rozložená na dvoch podlažiach.

Dom je veľmi dobre udržiavaný a pripravený na okamžité nasťahovanie. Ponúka dispozíciu 3+1, ktorá zahŕňa tri izby a jednu kuchyňu.

Z každej izby sa vám naskytne nádherný výhľad na more, ktoré je vzdialené len 800 metrov.

K domu patrí aj balkón a priestranná terasa, ktoré sú ideálne na oddych na čerstvom vzduchu.

K dispozícii je aj parkovacie miesto, krytý prístrešok pre auto, vonkajší bazén, oplotená záhrada a betónové schodisko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - vodovod, elektrinu (230 V a 400 V) a kanalizáciu so septikom.

Vykurovanie je riešené lokálne elektrickými spotrebičmi.

Tento dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojnú časť obce, ale zároveň chcú mať blízko všetky potrebné komunikácie - diaľnicu, cestu, mestskú dopravu. Nehnuteľnosť je čiastočne zariadená a pripravená na okamžité nasťahovanie od septembra 2024.

Zagora je malebné mestečko s bohatou históriou a krásnou prírodou, ktorá očarí každého návštevníka. Blízkosť Kotorského zálivu, ktorý je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO, robí toto miesto veľmi atraktívnym na bývanie a rekreáciu. Čierna Hora je tiež známa svojimi krásnymi plážami a turistickými atrakciami, čo zabezpečuje pestrú ponuku aktivít v letnej sezóne i počas celého roka.

Ak máte záujem o kúpu nehnuteľnosti v tejto oblasti, sme pripravení pomôcť vám nájsť ideálny domov. Ponúkame širokú škálu nehnuteľností, ktoré spĺňajú rôzne preferencie a potreby. Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti alebo konzultovať ďalšie ponuky.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
800 m2
Pozemok
800 m2
Úžitková plocha
150 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
75 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00