Jedinečný komplex domov na golfovom ihrisku: luxusné trojizbové a štvorizbové domy len pre vás!

El Chaparral , Španielsko – ID 13695
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Predstavujeme vzrušujúcu príležitosť kúpiť skvelú investičnú nehnuteľnosť v Urb El Chaparral.

Jedinečný projekt exkluzívnych štvorizbových mestských domov, ktoré sa môžu pochváliť nádherným výhľadom na more, moderným architektonickým štýlom a najnovšími domácimi technológiami.

Tieto luxusné nehnuteľnosti ponúkajú dobre rozvrhnuté vnútorné priestory, kde sa obývacia časť, jedálenský kút a plne vybavená kuchyňa s barovým pultom spájajú do obytného priestoru, ktorý maximalizuje výhľad z nadrozmerných trojitých dverí a okien. Prepojenie medzi vonkajším a vnútorným priestorom je plynulé vďaka veľkorysým krytým a nekrytým terasám - ideálnemu miestu na oddych a vychutnávanie si výhľadov na golfové ihrisko alebo juhozápadné pobrežie Stredozemného mora.

Každá z rezidencií je dokončená vo veľmi vysokom štandarde zodpovedajúcom nehnuteľnosti tohto kalibru, s porcelánovými podlahami a neutrálnymi tónmi a textúrami, čo umožňuje majiteľovi prispôsobiť priestor tak, aby si vytvoril dokonalé životné prostredie Priestranné spálne využívajú vstavané skrine, pričom hlavný apartmán sa môže pochváliť šatňou a krásnou kúpeľňou. Vonku sa nachádzajú upravené záhrady, ktoré v niektorých objektoch obklopujú súkromný bazén - miesto, kde sa môžete schladiť po hre tenisu alebo dni strávenom na golfovom ihrisku.

Tieto domy, z ktorých každý je starostlivo vytvorený tak, aby ponúkal dokonalú kombináciu moderného dizajnu a bezkonkurenčného komfortu, tento projekt stanovuje nový štandard pre bývanie na pobreží.

Spoločné priestory a priestranné interiéry týchto domov boli premyslene navrhnuté tak, aby maximalizovali prirodzené svetlo a vytvorili príťažlivé a vizuálne úžasné prostredie, ktoré nemá v tejto oblasti obdobu.

Od momentu, keď vstúpite, vás privítajú priestranné obytné priestory zdobené oknami a veľkými porcelánovými obkladmi, dokonale orientovanými tak, aby zachytávali slnečné svetlo počas celého dňa. A nesmieme zabudnúť na nádherné terasy, na ktorých môžete relaxovať a vychutnávať si dychberúce západy slnka s priateľmi a rodinou.

Kuchyne sú ústredným bodom týchto domov, sú dokonale integrované do obytného priestoru a vytvárajú svetlú a vzdušnú atmosféru, ktorá je ideálna na každodenný život. S kremennými doskami, najmodernejšími spotrebičmi a integrovaným LED osvetlením bol každý detail starostlivo vybraný tak, aby vyžaroval teplo a sofistikovanosť.

V kúpeľniach elegancia veľkoformátových porcelánových obkladov pokračuje v téme kvality a dizajnu a zaručuje luxusný zážitok na každom kroku. A vďaka dôrazu na udržateľnosť a energetickú účinnosť majú tieto domy špecifikácie, ktoré nielenže spĺňajú, ale aj prekračujú priemyselné normy, čím sa zabezpečuje nízka spotreba energie bez toho, aby sa obetoval komfort alebo funkčnosť.

Ale príťažlivosť tohto projektu presahuje jeho dokonalé interiéry.

Ideálne umiestnený vedľa golfového ihriska El Chaparro a len na skok od pláže budú mať obyvatelia prístup k množstvu rekreačných možností na dosah ruky.

Pre rodiny zvyšuje príťažlivosť tejto lokality blízkosť medzinárodných škôl a zdravotných stredísk, zatiaľ čo golfoví nadšenci ocenia, že sú obklopení viac ako 70 golfovými ihriskami svetovej triedy pozdĺž pobrežia Costa del Sol. A keďže Marbella je vzdialená len 20 minút, obyvatelia budú mať ľahký prístup ku kozmopolitnému šarmu a luxusnému vybaveniu, ktoré toto pulzujúce mesto ponúka.

Tento projekt skrátka predstavuje vzácnu príležitosť zažiť to najlepšie z pobrežného života v jednej z najvyhľadávanejších oblastí pobrežia Costa del Sol.

Svojím dokonalým dizajnom, bezkonkurenčnou polohou a záväzkom ku kvalite a udržateľnosti tieto domy určite prekonajú aj tie najvyššie očakávania.

Strážca hodnoty. V časoch politickej a hospodárskej nestability (vojny, krachy na burze, globálne pandémie, bankroty bánk, vysoká inflácia atď.) zlato a nehnuteľnosti kraľujú, pretože tradične pôsobia ako bezpečné útočisko, kam sporitelia ukladajú svoje peniaze, aby prežili búrku.

Predchádza inflácii. V čase, keď centrálne banky (nezodpovedne) donekonečna tlačia peniaze, čím výrazne zvyšujú peňažnú zásobu, čo následne vedie k nekontrolovateľnej inflácii na celom svete, nehnuteľnosti naopak ponúkajú pokojnú útechu na uloženie vašich životných úspor. Úspory, ktoré nečinne ležia v banke, požiera rastúca inflácia a každý rok strácajú na hodnote.

Hmotný majetok. Nehnuteľnosť je hmatateľný majetok, ktorého sa môžete kedykoľvek počas dňa dotknúť, ohmatať ho a vidieť. To pôsobí v ostrom kontraste s éterickými investíciami, ako sú kryptomeny a iné nehmotné aktíva, ktoré v skutočnosti nikdy nemáte pod kontrolou, je ťažké im porozumieť a ešte ťažšie ich sledovať.

Bezpečnosť. Zákony v Španielsku ponúkajú vlastníkom nehnuteľností robustný právny rámec, ktorý chráni a presadzuje ich práva, ako sa na modernú európsku demokraciu patrí. Vo viacerých regiónoch Španielska (napr. Madrid, Andalúzia, Galícia atď.) dedičská daň a daň z nehnuteľností boli zrušené. V týchto regiónoch sa tiež znížila daň z prevodu nehnuteľností a kolkovné pri kúpe nehnuteľností.

Rast kapitálu. Nie je žiadnym tajomstvom, že v dlhodobom horizonte sa hodnota nehnuteľností vždy zvyšuje. Na rozdiel od iných nestálych investícií (ako sú akcie, dlhopisy a podielové fondy), ktoré podliehajú obrovským výkyvom, nehnuteľnosti ponúkajú stabilné a postupné zvyšovanie hodnoty v priebehu času. Ceny nehnuteľností v Španielsku za posledných päť rokov vzrástli o 16 % (a v niektorých vyhľadávaných oblastiach, ako sú veľké mestá (napr. Madrid, nárast o viac ako 40 %) a pobrežné oblasti (napr. Marbella, medziročný nárast o dvojciferné číslo) , o 40 %) Naozaj nemusíte investovať do bitcoinu, aby ste zbohatli, stačí sa držať základov.

Generuje pasívny príjem. Príjmy z prenájmu v Španielsku vzrástli za tri roky dvojciferným tempom. Španielsko je druhou turistickou destináciou na svete, ktorá vytvára obrovský dopyt po dovolenkovom ubytovaní. Investovanie do nehnuteľností a vyberanie nájomného je v Španielsku skutočne (veľmi) výnosným podnikaním . Pri dlhodobom prenájme môžete očakávať čistý výnos 5 % ročne, pri rekreačnom ubytovaní je to viac ako 10 %. Nie nadarmo sa im hovorí "šľachta"!

Zdroj peňažných tokov. Prenájom nehnuteľností vytvára pre ich majiteľov stabilný tok príjmov. Majitelia môžu z vybraného nájomného platiť režijné náklady a ďalšie náklady na údržbu nehnuteľnosti - vrátane mesačných splátok hypotéky! Skrátka, dobre zvolená nehnuteľnosť sa oplatí!

Jednotky v komplexe

Jednotky v komplexe

Jednotka Postele Koupelny Podlaží Zastavena pocha(m²) Užitná plocha (m²) Terasa (m²) Zahrada/Pozemek (m²) null Typ Cena/Stav
CH-1.1-PA -3.4 ... 4 3 0 142.59 121.20 81.85 141.15 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1 4 4 0 157.65 134.00 71.41 218.62 Townhouse €1,275,000
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.65 134.00 71.41 255.53 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.51 133.00 71.20 293.23 Townhouse €1,295,000
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.19 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.20 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.22 26.29 Townhouse REZERVOVÁNO
Výhľad na more
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
350 m
Lekár
290 m
Kaviareň
320 m
Reštaurácia
0 m
Bar
340 m
Škola/škôlka
0 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00