Dom snov s výhľadom na more, 3+kk, dvojpodlažný, garáž pre dve autá.

Polychrono, Grécko – ID 12328
155,000 €
Plocha 68 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Dom snov na 2 podlažiach, 68 m² obytnej plochy, vrátane 2 spální, 2 kúpeľní, tradičnej kuchyne a obývacej izby s výstupom na dva balkóny s panoramatickým výhľadom na more. Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojnú lokalitu. S podzemným parkoviskom pre 2 autá, klimatizačnými konvertormi, nábytkom, elektrospotrebičmi, skladom a mnohým ďalším. Pláž je vzdialená len 400 metrov a obchody a zariadenia sú vzdialené len 5 minút chôdze. Ak si chcete pozrieť túto skvelú ponuku, zavolajte ešte dnes , Ideálne na príjem z prenájmu.

Polychrono je rušné pobrežné mestečko, kde kedysi stálo antické mesto Neapol. K vykopávkam patrí akropola na kopci a ranokresťanský kostol s mramorovými stĺpmi. Malé folklórne múzeum vystavuje textílie, nástroje a historické dokumenty. Mlyn, ktorý sa nachádza medzi lesmi a borovicami, odhaľuje, ako sa v minulosti lisoval olivový olej. Na pobreží si môžete prenajať člny a vodné skútre a nájdete tu bary a reštaurácie s morskými plodmi.

Polichrono sa nachádza 95 km od Solúna vo východnej časti polostrova Kassandra na mieste antického mesta Neapolis. Dedina dostala meno podľa farebného dojmu z množstva kvetov, ktoré charakterizujú krajinu (abstraktný jazykový význam: "mnoho farieb"). V tejto dedine žije trvalo asi 1050 ľudí.

Ak máte záujem o viac informácií alebo o prehliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
68 m2
Úžitková plocha
68 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00