Dom na rekonštrukciu, len 8 km od mora, najvyššia cena, obec kúsok od Kavarny

Kavarna, Bulharsko – ID 14654
46,000 €
Plocha 646 m2
Dispozícia atypický
More 8 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj rodinný dom s rozlohou 48 m² na pozemku s rozlohou 646 m² v pokojnej obci Zahari Stoyanovo, ktorá sa nachádza v okrese Sabla. Dom je vhodný na trvalé bývanie alebo rekreačné využitie a ponúka množstvo výhod vrátane udržiavaného dvora a samostatných hospodárskych budov.

Hlavné parametre nehnuteľnosti:

Celková zastavaná plocha domu: 48 m².

Pozemok: 646 m².

Dispozícia: dve samostatné izby, priestor pripravený na vybudovanie kúpeľne s WC, chodba.

Druhá budova: prístavba s jednou izbou, kuchyňou a kúpeľňou s WC - ideálne pre hostí alebo letnú kuchyňu.

Stav: úplne nové strechy na oboch budovách, letná kuchyňa má nový strop a je zvonka zateplená.

Pivnica: v dobrom stave, vhodná na uskladnenie potravín alebo vína.

Garáž: k nehnuteľnosti patrí priestranná garáž.

Hospodárske budovy: na pozemku sa nachádzajú samostatné hospodárske budovy vhodné na uskladnenie poľnohospodárskej techniky alebo chov drobných hospodárskych zvierat.

Prípojky: dom je napojený na vodu a elektrinu.

Vstup: nehnuteľnosť má samostatný vchod a plne oplotený pozemok, čiastočne upravený a vysadený zeleňou.

Dom sa nachádza len 20 metrov od hlavnej cesty a má výbornú dostupnosť. Obec je tichá a dobre organizovaná, k samotnej nehnuteľnosti vedie novo položená asfaltová cesta. Nachádza sa 8 km od širokej piesočnatej pláže, ktorá zabezpečuje rýchly prístup do mora.

O meste Kavarna

Kavarna je významné prístavné mesto v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora s približne 12 000 obyvateľmi. Mesto sa preslávilo ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", keďže sa tu každé leto konajú koncerty svetoznámych rockových skupín. Kavarna má bohatú históriu siahajúcu do 5.-6. storočia n. l., ktorú dokumentujú početné archeologické nálezy. Návštevníci tu môžu obdivovať nielen historické pamiatky, ale aj malebné prírodné scenérie a kultúrne podujatia.

Mesto má kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, škôl, škôlok, kaviarní a nemocníc. Blízkosť niektorých z najkrajších miest bulharského severného pobrežia, ako sú mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata a Topola, robí z Kavarny veľmi atraktívnu lokalitu na trvalé bývanie a rekreačné pobyty. Oblasť je obľúbená aj u mnohých zahraničných občanov vrátane Čechov, ktorí tu našli druhý domov.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností v Bulharsku, najmä v atraktívnych prímorských lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie. Poskytujeme kompletný servis od A po Z vrátane právneho poradenstva, pomoci pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností a popredajných služieb.

S nami si môžete byť istí, že sa postaráme o všetky formality spojené s kúpou vašej nehnuteľnosti a budeme vás podporovať na každom kroku vášho investičného procesu. Naša spolupráca sa nekončí kúpou, ale pokračuje dlhodobým vzťahom založeným na dôvere a spokojnosti našich klientov.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť v oblasti Kavarna?

Kavarna a jej okolie sú obľúbenou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokojný domov s krásnou prírodou na dosah ruky. Táto oblasť sa môže pochváliť nielen krásnymi plážami a romantickými skalnatými útesmi, ale aj čistými prírodnými prameňmi a liečivými bahennými kúpeľmi, ktoré sú známe svojimi blahodarnými účinkami na pohybové ústrojenstvo. Vďaka vysokému dopytu po nehnuteľnostiach v tejto oblasti je investovanie do nehnuteľností v Kavarne veľmi výhodné a ponúka dlhodobý potenciál zhodnotenia.

Ak hľadáte dom v pokojnej vidieckej oblasti s veľkým potenciálom a možnosťou prispôsobiť si ho podľa svojich predstáv, kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre vás a vašu rodinu alebo investíciu!

Počet podlaží
1
Dispozícia
atypický
Plocha
646 m2
Pozemok
646 m2
Úžitková plocha
48 m2
Zastavaná plocha
50 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00